Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş iki aylık maaşını bağışladı

Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş iki aylık maaşını bağışladı
Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, 2 aylık maaşını Sosyal Yardımlaşma Vakfı'na bağışladı. Damga'ya konuşan Ermiş, "Bu süreçte karıncanın ateşe su taşıması misali bizlerin de bir şeyler yapması gerektiğini düşündüm" dedi

Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, pandemi sürecinde zor durumda olanlara katkı amacıyla 2 aylık maaşını Sosyal Yardımlaşma Vakfı'na bağışladı. "Evlere yaptığımız zizyaretler sırasında birçok evde bu soğuk kış günlerinde kalorifer yanmadığını gördüm. Sebebini sorduğumda "nasıl ödeyeyim oğlum" cevabını aldım" diyen Ermiş, "Yine halk günlerinde kahvehane, cafe, lokanta vs. onlarca işyerinin pandemi kısıtlamasından dolayı kapalı olduğundan geçim sıkıntısı yaşamaya başladığını müşahede ettim. Bu süreçte karıncanın ateşe su taşıması misali bizlerin de birşeyler yapması gerektiğini düşündüm" ifadelerini kullandı.


HERKESİ BAĞIŞ YAPMAYA DAVET ETTİ

Devletin Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde pandemi nedeniyle işini kaybedenlere, gerek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığı ile gerekse belediyeler ve diğer kurumlar vasıtasıyla çeşitli yardımlarda bulunduğunu aktarak Kaymakam Ermiş, "Borç erteleme, hibe desteği, sosyal hizmet yardımı, ayni, nakdi yardım her türlü destek sağlanıyor. STK'ların ve yardımseverlerin yaptıklarına hepimiz şahidiz. Benim gibi düşünen arkadaşları 3 aydan beri kapalı işyerlerine destek olmak maksadıyla Çatalca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bağış yapmaya davet ediyorum" diyerek yeni bir kampanya başlattı.

BAHADIR SÜGÜR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.