Çiçekli kutlama

Çiçekli kutlama
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner,  hayatımızın her anında var olan fedakârlığın, sabrın ve özverinin sembolü kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü çiçeklerle kutladı.

Çatalca’da bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü “Kadın varsa imkânsız yoktur” sloganı ile kutlayan Belediye Başkanı Mesut Üner, güne özel olarak hazırlattığı çiçeklerin tüm ilçede ekipler koordinesinde dağıtımını gerçekleştirdi.  Günler öncesinden başlayan hazırlıklarla ilçedeki kalpli takları Kadınlar Günü için hazırlatan Üner, bugün binlerce çiçeği ilçedeki kadınlar ile buluşturdu. 

Medeniyetin aydınlık yüzü

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Meclis Üyeleri Süheyla Topçu ve Tuba Uzun ile yaptığı ziyaretlerle kadın esnaflar başta olmak üzere Belediye personeli, çeşitli sektörlerde çalışan kadınlar ve karşılaştığı vatandaşlara, "Varlığımızın, sevginin, fedakârlık ve sabrın simgesi, toplumun temel taşı olan kadınlarımız medeniyetin aydınlık yüzüdür. Kadınlarımız her zaman en değerlilerimizdir. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum" sözleri ile çiçek takdim etti. 
Kültür İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Halkla İlişkiler Birimi ekipleri tüm gün boyunca ilçenin her mahallesini ziyaret ederek; fabrikalarda, marketlerde, restoranlarda, çay ocaklarında, bankalarda, sağlık merkezlerinde ve hayatımızın her alanında yer alan kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutlayarak, Başkan Mesut Üner’in armağanı olan çiçekleri ve kutlama mesajını iletti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.