Sadece bir gün değil her gün!

Sadece bir gün değil her gün!
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir dizi ziyarette bulundu. Bir gün değil her gün öğretmenlerin yanında olduğunu belirten Üner, "Bizlerde ilçemizde eğitime ve öğretmenlerimize her zaman değer veriyoruz" dedi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ilçedeki tüm öğretmenlerin bu anlamlı ve özel gününü kutladı. Belediye Başkan Yardımcısı İkram Kaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu ile birlikte İTO Ortaokulu’nu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nu, Çatalca İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ve Ferhatpaşa İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Mesut Üner, öğretmenlerin emekleriyle hayatlarımızda önemli bir yeri olduğunu ifade etti.

Kapım sonuna kadar açık

Başkan Mesut Üner, "Çocuklarımızı geleceğe hazırlayarak yarınlarımızı aydınlatan çok değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Öğretmenlerimiz kutsal bir görevi ifa ediyor. Bizlerde ilçemizde eğitime ve öğretmenlerimize her zaman değer veriyoruz. Çünkü bizlerin yarınlarını siz değerli öğretmenlerimiz oluşturacak. Benim kıymetli öğretmenlerimize kapım her zaman sonuna kadar açık. Onların görüş ve önerileri her zaman yol haritamızı oluşturacaktır. Çatalca’mızda eğitime destek olacak çalışmalarımızı ara vermeksizin sürdürüyoruz. Sürekli Eğitim Merkezimizi kurarak siz kıymetli öğretmenlerimizin desteği ile çocuklarımızın hayallerindeki üniversiteleri kazanmalarını sağladık. Bu yıl derslerimiz online olarak devam ediyor. Sürekli Eğitim Merkezimizle başarılı olan ama maddi durumu elvermeyen çocuklarımıza, ailelerine destek olmaya devam edeceğiz" dedi. 

Fen lisesinin adımlarını attık

Başkan Mesut Üner sözlerinin devamında, "Yine ilçemizde bir Fen Lisesi olmaması büyük bir eksiklikti. Bugün sizlere bunun müjdesini verebilirim. Çünkü bu konuda da çok önemli adımlar attık. İnşallah ilçemiz yakın zamanda Fen Lisesine kavuşacaktır. Aynı zamanda ilçemizde puanla girilen Anadolu Lisemiz yoktu. Bunu da çözüme kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitim için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Kıymetli öğretmenlerimiz bir gün değil her gün yanınızda olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum Bu anlamlı günde şehit olmuş, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum” şeklinde konuştu.BAHADIR SÜGÜR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.