Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Çatalca için kritik!

Çatalca için kritik iki haftaya giriyoruz. Çünkü AK Parti ve MHP Çatalca Belediye Başkan Adayını belirledi, sıra CHP ve İYİ Parti'nin adayına geldi.
Çeşit çeşit formüller var. Bu aralar ne hikmetse, Çatalca halkının dilinde dolanan " İYİ Parti Çatalca'yı istiyor. CHP değil İYİ Parti Belediye Başkan Adayı çıkartacak"
CHP'nin Çatalca'da yıprandığı yönündeki söylemleri biraz değerlendirmek gerekiyor. CHP gerçekten 10 yıllık iktidarında Çatalca halkının gözünde yıprandı mı?
Çatalca'daki bugün en çok konuşulan konular ortada! CHP'li Belediye Başkanı Cem Kara ve ekibinin , halka     verdiği sözleri vaatleri yerine getiremediği, şu an için halktan uzak bir yönetim anlayışının olduğu yönünde çok ağır eleştiriler de var.
Açıkçası yapılan her bir ankette vatandaş " Çatalca Belediyesinden memnun musunuz?" sorusuna ne yazık ki " Hayır" cevabını veriyor.
Bunun nedenlerinin derinlemesine araştırmasına girdiğimiz zaman, yani halka " Peki neden" sorusunu yönelttiğimiz zaman aldığımız cevaplar mevcut CHP'li Belediye için pek te iç açıcı değil.
Ben bu seçimde CHP'nin seçimde büyük bir oy kaybedeceği endişesi taşıyorum.
Diyelim ki Cem Kara yine aday oldu!
Ve hani o söz verdiği " Ekipte değişiklik" sözünün hala tutamadığı gibi, seçimde de aynı kadrolar ile yol yürüdü! İddia ediyorum ki sandığa gitmeyen sayısı bu ilçede yüzde olarak seçime üçüncü bir parti girse en az onun alacağı kadar oy alacağı ve tüm bu sandığa gitmeyen yada ilçe belediye başkanlığına oy vermeyen kişi sayısı sebebi ile 2001 yılından beri AK Parti'ye geçmemek için direnen Çatalca'nın ilk defa bu direncinin kırılacağını buradan iddia ediyorum. Ve edeceğim. Etmeye devam edeceğim.
Çatalca'da nasıl bir kan değişimi yapılacak ise yapılsın! Yoksa mevcutlar ile seçime giden CHP tarihin belki de en büyük hezimetini yaşayacak.
Ve bir gerçeği daha ortaya koymak isterim ki, bugün AK Parti, CHP ve İYİ Parti seçime üç parti olarak girsin, iddia ediyorum, mevcut ekip ile Cem Kara üçüncü çıkacak hale geldi.
Az biraz heyecan! Yok... Az biraz halka gidiş! Yok... Az biraz mevcut sorunları çözme çabası! Yok...
Yani Başkan Cem Kara eğer CHP'nin adayı ise gerçekten işi çok zor! Birileri bu gerçeği artık şu adama söylesin. Bırakın yalakalık ve yağdanlık yapmayı. İnanma Cem Kara! İnanma başkan! Ciddi söylüyorum bu ekiple sen bu Çatalca'da 3. defa belediye başkanlığı göremezsin.
İşin kötüsü şu ki! Ben gerçekten Cem Kara'yı seviyorum. Buradan bu sevgimle ifade ediyorum ki;
Görünen köy kılavuz istemiyor.
Bu yazdıklarımı çok merak eden var ise, sokağa çıksın, 20 yıldır belki CHP'ye oy verenlere sorsun! Kaldırımda yürümeye çalışan bebek arabalı kardeşlerimize sorsun!
Esnafa sorsun! Hiç bir şey bilmiyor ise çıksın meydana, gelene geçene, oturana, kalkana! Herkese sorsun.
CHP bu seçimi bu kafa ile gidersen bence kaybedecek.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi