Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Cem Başkan mesajı verdi!

Çatalca'da en çok merak edilen konulardan bir tanesi Belediye Başkanı Cem Kara'nın tekrar aday olup olmayacağı idi ya hani... Başkan mesajı geçtiğimiz gece verdi.
Tekrar aday!
Erguvan Festivali'nin kapanış konuşmasında “20. Erguvan Festivalinde buluşmak üzere" dedi ya hani, bundan daha net bir mesaj var mı?
CHP'nin aday adayları içinde Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'da vardır.
Geçtiğimiz bayram Başkan Yardımcısı Erhan Güzel ile gezmemizi değişik mecralara çekmeye çalışanlar sanırım neyin ne olduğunu bu cümle ile anlarlar.
Cem Kara'nın adaylığı eğer söz konusu olur     ise, ekibinden bir kişi bile kendisine madik     atacak değil ya!
Şu an için CHP'de aday adayı olduğunu düşündüğüm 3 kişi var. He bir de tarlaya bile uğramayıp harmanda söz isteyenler var. Onların bir de yalaka takımları. " Belediye Başkan Adayı" yazıp facebook sayfalarında paylaşanlar var ya hani Çatalca'ya 5 senede bir yada topraktan müteahhitte kat karşılığı yer vermeye gelenler... Bak onlar bence hiç aday adayı olmayı düşünmesinler bile...
Boşa kürek çekip, boşa harcayacakları paraları var ise onu bilmem.
Çatalca'mızı bol şenlikli günler bekliyor.
Bir tarafta bir dönem daha diyecek bir    Cem Kara...
Bir tarafta Çatalca'yı yönetmeye talibim deyip mevcut iktidar olan CHP'li belediye başkanına muhalefet ederek aday olmaya çalışacak isimler.
He şunu da söyleyeyim ki, halka gitmek yürek ister. Halka gitmeden aday olmaya çalışanlar az biraz kendisine bi bakmalı.
Halkın tanımadığı kişiler şahsen bana göre aday olmamalı.
AK Parti Adayı...
Ahmet Rasim Yücel, Mesut Üner, Savaş Barutçu, Hüseyin Kahya, Selim Güçbilmez, Süheyla Topçu, Metin Sezer, Hasan Gökçe, Celalettin Sonkaya, Cenk Sügür ve ismini şimdilerde açıklamayacağım bir isim de dahil olmak üzere AK Parti'nin en az 20 belediye başkan aday adayı olacak. " Kim olsun" sorusunun cevabında en fazla çıkan isim ancak aday olabilecektir.
Ama bu noktada bana göre Çatalca'da İYİ Partinin ne yapacağı çok önemli. Çünkü genel seçimlerde CHP'nin ikinci parti çıkmasının ana sorumlusu İYİ Partidir. CHP' nın oyları İYİ Parti'ye gitmiştir.
Lâkin eğer halka sorulacak olur ise Çatalca'da parti gözetmeksizin isimler önümüze sürecektir.
Çatalca'da yerelde yönetim seçme işi , parti seçimlerinden çok kişi seçimleri üzerine oluyor.
Yıllardır Çatalca neden iktidar karşısında muhalefetten belediye başkanları seçiyor. Bu son 10 yılı kapsamıyor. Çatalca oldum olası hep iktidar karşıtı olmuştur. Bundan sonrası için ne düşünüyoruz. Çatalca bu seçimde acaba iktidara geçer mi ? Geçerse ne olur, geçmez ise ne olur? Tartmak, ölçmek, biçmek ve çok iyi değerlendirmek lazım.

Yeni yetme kullananlar...
Birileri bizim gazeteciliğimiz üzerinden bize sataşarak hala pirim yapma peşindeler ya hani...
En çok ta bu işe yeni girmeye çalışan çocukları kullanıyorlar ya, ona üzülüyorum. 10 yıldır olmuyor be birader! Çatalca'da ne yapsanız tutmuyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi