Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Çocuk başkadır Hocam!

Çatalca Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen ve tabiî ki talimatlarını Belediye Başkanı Mesut Üner’in verdiği “ Sömestr Şenliği” dillere destan bence.
Binlerce çocuk sesi. Yüzlercesinin size sarıldığını düşünün. Ve siz Belediye Başkanısınız. O sıra Başkan Mesut Üner “Gel de bunları bırak git şimdi” diyor bana. Adam haklı. Bu cimcimeleri, bu gözleri parıl parıl parlayan can parçalarını nasıl bırakıp gidersin.

Belediye Başkanı Mesut Üner’in bu aralar çok daha fazla stresli olduğunu biliyoruz.  Özellikle Ramazan Ayı hepimiz için aynıdır. Lakin tüm o yoğunluğa ve strese rağmen çocukları görünce her şeyi unutuyor insan. Aynı Mesut Üner gibi. Çocuk başkadır! Evet çocuk başkadır. Bir çocuğun bir gülüşüne ben dünyaları değişmem.  Sen ki Mesut Üner tüm makamını, mevkiini bir kenara koyarak söylüyorum;
Bugün binlerce çocuğun gönlünü yaptın, yüzlerinde bu tebessümü yarattın ya! Yaptığın tüm hizmetlerin senin olsun… Bana bu çocukların o içten gülüşleri bin yıl yeter…

Ve bugün, yarın ve toplamda 5 gün sürece olan bu etkinlikte yüzü gülecek tüm çocuklar adına ben sana teşekkür ediyorum.
Kültür İşlerinden Sorumlu Meclis Üyesi Tuba Uzun’un koordinesinde  Kültür İşleri Personelleri Sercan Eker, Gülnur Gürgel, Aytekin Karabaş, Gamze Eteke, Aykut Çetin, Birgül Çapa, Metehan Yüksel, Nagihan Açan, Erdem Aksu, Gizem Kargın, Aydın Sinan Dadan, Emre Ozan, Murat Yıldırım, Gültekin Kuloğlu ve Bayram Kıran Kreş Öğretmenleri Esra Çağırgan, Fatma Kırtaş, Özgül Filiz ve Fatma Erdoğan… Hakikaten alkışı hakkettiler. Tebrikler diyorum hepsine. Çok güzel düşünülmüş ve tek tek tüm çocuklar ile ilgilenilme noktasında harika bir iş çıkarılıyor. Helal Olsun.
Bu ilçenin çocukları için kim ne yapıyor ise Teşekkürler…
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi