Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Derdimiz Çatalca'ya hizmet!

Çatalca'da 1994 yılından bu yana zamanın Radyo Çatalca'casında başlayan bu ilçeye hizmet etme aşkımız ve sevdamız tam 25 yıllık habercilik serüveni ile devam etti.
Habercilik ve gazetecilikten öte sosyal ve yardımlaşma temalı bir yol izledik. Bahadır Sügür idik belki ama hep birlikte koskocaman bir aile olduk. Kimi zaman sahur vakitlerine kapı kapı erzak dağıttık. Kimi zaman evimizdeki yağını, tuzunu, makarnasını getiren ve “ Bir evin iftar sofrasına pay olalım” diyen Ayşe Teyşe olduk.
İlçede her bir siren sesinin açıklaması, elektrik kesintilerinin dakikalı bilgi saati olduk, ilçedeki elektirk kesintilerine yönelik yaptığımız imza kampanyası olduk. İlçemizdeki BEDAŞ Bilgi hattına döndük. Şehitlerimiz için yürüyüşler yaptık, binler olduk, yangınlarda kimi zaman alev olduk, kimi zaman duman olduk. Kazalarda ilk yardımcı olduk, trafik memuru olduk, kazazedenin yakını olduk. Çocuk tacizlerine sessiz çığlık olduk, meydanda binler olduk. İnceğiz Mağaralarında yine binler olduk, tarihimizi ilçemize bıraktık. Temizlik işleri, sağlık işleri, Fen İşleri gibi birimlere vatandaştan bizer gelen şikayetlerin köprüleri olduk.
Dile kolay tam 25 yıl. 25 Yıl boyunca, Radyonun Haber Müdürü ve en sonunda ise Gazeteci Bahadır Sügür olduk.
Şimdi ise Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ile birlikte mazbatayı aldığı tarihte beraber Çatalca Belediyesine girdik. Sayın Üner bizi Başkan Danışmanı görevine layık gördü.
Bu görev ile dün nasılsa ki Hep Birlikte Çatalca isek, bundan sonraki süreçte çok daha geniş bir şekilde, hizmetlerin anlık olarak ulaşması noktasında yine çok daha büyük bir kalabalık ile Birlikte Çatalca olma yolunda yürümeye karar verdik.
Başkan Mesut Üner'in tasaarrufları sonrasında Başkan Yardımcılıklarına, Mahalle Sorumluluklarına, Müdürlük Sorumluluklarına ve birimlere göre Başkan Danışmaklıklarına atanan Meclis Üyelerimiz ile inanıyorum ki bu ilçeye özlediği hizmetleri yine bu ilçe halkının göstereceği teveccüh ile getireceğiz.
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner'in ve bizlerin bu ilçede hayata geçmesini canı gönülden arzuladığımız bir çok hizmet var. Ve bu hizmetleri bir bir, tek tek, kimi zaman ise bir anda bütün Çatalca halkı ile birlikte gerçekleştireceğiz.
Bundan sonraki süreçte Gazeteci Bahadır Sügür kimliğim yine devam edecek. Sizlere bu satırlardan yine sizlerin kalemi olarak hitap edeceğim. Dün ne isek bugün de o çizgimizi bozmayacağız. Derdimiz belli. Halk, hizmet ve dertlere çare olabilmek. Derdimiz Çatalca! Sevdamız Çatalca! İşimiz de gücümüz de, Aşkımız da Çatalca!
Başkan Danışmanlığı ilçemizde pek bilinmeyen, işinin ne olduğu konusunda çok fazla kimsenin de fikrinin olmadığı bir birim. Ya da şöyle düşünün Başkana yapılacak projelerde fikirler verecek, kısacası becerileri olan, halka yakın kişilerden oluşan ünvanlardır.
Son olarak diyeceğim şu ki Belediye Başkanı Mesut Üner'e danışmalık hizmeti verirken, bu satırlardan, sosyal mecralardan (Facebook, İnstagram) gibi sayfalarımızdan sizleri ilçemizi ilgilendiren her konuda haberdar etmeye devam edeceğim. Yani sizlerden, yani biz olan bir topluluktan kopmayacağım.
Mesut Üner ismi ile de ilçemizde 5 yıl boyunca çok iyi işlere imza atacağımız noktasında da inancım sonsuz olacak. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bu arada habercilik mesleğimdeki 25 yıl boyunca da bizlerden desteğini, ilgisini ve dostluğunu esirgemeyen herkesten Allah bin kere razı olsun.
25 Yıldır Ekmeğimizi Kalemimizden ve sözlerimizden çıkartmanın mutluluğu da beni ayrıca gururlandırıyor ve onurlandırıyor.
Hep Birlikte Çatalca'yız! Teşekkürler Çatalca.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi