Dert varsa deva da var!

Dert varsa deva da var!
DEVA Partisi Büyükçekmece İlçe Başkan Yardımcısı Av. Suzan Solak Çelik'in ev sahipliğinde gerçekleşen programda konuşan DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Adayı Mustafa Yeneroğlu, “Biliyoruz dert çok ama telaş yok. Zira dert varsa devası da var. İşte buradayız” dedi.

BARIŞ KIŞ - Seçime sayılı günler kala birçok parti gibi DEVA Partisi de çalışmalarını hızlandırdı. DEVA Partisi Büyükçekmece İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Av. Suzan Solak Çelik, Tepecik'te düzenlediği 'Millet Sofrası' buluşmasında mahalle sakinleriyle partilileri bir araya getirdi. DEVA Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Ekrem Yılmaz ve DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Adayı Mustafa Yeneroğlu'nun da katıldığı programlarda yaklaşan seçimler öncesi izlenecek yol haritası ve yapılacak çalışmalara değinildi, Millet İttifakı'na oy istendi.

Canınızı sıkmayın gençler

Gençlerin ve kadınların sorunlarını çok iyi bildiklerini ve bunlara deva olacaklarını söyleyen Yeneroğlu, “Buradan da söylüyorum hiç canını sıkmayın gençler. Tepecik'te, İstanbul'un başka bir yerinde biliyorum ki nerede olursanız olun sorunlarınız var, problemleriniz var. Bu iktidar bu sorunlara çare olamıyor ama biz olacağız. Gençliğe umut, ev kadınlarına güvence haline geleceğiz, size söz baharı hep birlikte getireceğiz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.