5 yıl boyunca buzdolabında unuttu: Bozulmamış halde buldu

5 yıl boyunca buzdolabında unuttu: Bozulmamış halde buldu
ABD'de bir kadın, 5 yıldır buzdolabında duran hamburgeri bozulmamış bir şekilde buldu. Hamburgerin ilk aldığı günkü gibi göründüğünü söyledi.

ABD'de bir kadın, buzdolabında unuttuğu hamburgerini 5 yıl sonra buldu. Hamburgerin ilk aldığı günkü gibi göründüğünü söyleyen kadın, "Bir kaya gibi sertti, onunla bir camı kırabilirdim" dedi.

ABD'de bir kadın, 5 yıldır buzdolabında unuttuğu hamburgerini ilk aldığı gibi aynı ve bozulmamış halde buldu.

ABD'nin başkenti Washington DC'de Megan Condry adında bir kadın, ilk başta isteyerek sakladığı sonradan McDonald's hamburgerini 5 yıl boyunca dolabında unuttu.


"ONUNLA BİR CAMI KIRABİLİRDİM"

Condry, hamburgeri bulduğunda "kokmadığını ve aldığı günkü gibi göründüğünü" söyledi. Diğer yandan, hamburgerde dikkate değer bir fark olduğunu belirten Condry, "Bir kaya gibi sertti, onunla bir camı kırabilirdim" dedi.

McDonald's konuyla ilgili yayınladığı, "McDonald's hamburgerlerinin bozulmadığı efsanesine yanıt" başlıklı blog yazısında, "Uygun ortamda hamburgerlerimiz de diğer yiyecekler gibi bozulabilir ancak bunun için ortamda neme ihtiyaç var" ifadelerini kullandı.


"TUTULDUĞU KOŞULLARLA İLGİLİDİR"

Şirketten yapılan açıklamada, "Hamburgerin kendisinde veya çevrede yeterli miktarda nem olmadan bakteri ve küf üremeyebilir ve bu nedenle bozulma ihtimali düşüktür. Bozulmanın yiyeceğin içerisindeki kimyasallar veya besin değerinin düşük olmasıyla ilgisi yoktur. Bu, tutulduğu koşullarla ilgilidir" ifadesi kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.