13 dolarlık adisyon için 53 bin dolar bahşiş bıraktı!

13 dolarlık adisyon için 53 bin dolar bahşiş bıraktı!
Amerika'da bir vatandaş gittiği restoranda kendisine gelen 13 dolarlık adisyona 53 bin dolar bahşiş bıraktı. Görenlerin gözlerine inanamadığı olayda çalışan garson göz yaşlarına boğuldu.

Bir akşam yemeği için ne kadar bahşiş verirsiniz? Amerika'da bir kişi gittiği restoranda yaptığı hareketle herkesi şoke etti. Yemeğini yiyen vatandaş hesabın getirilmesini istedi. Yemeği çok beğenen Eric Smith, 16 Haziran tarihinde Scranton kentindeki Alfredo's Cafe'nin hizmetinden de çok memnun kaldı. Akşam yemeğinin sonunda Restoranın garsonu 13.25 dolarlık faturayı masaya götürdü. Ancak müşterinin restoran çalışanlarına bir sürprizi vardı.


GARSON GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Akşam yemeğini yiyen müşteri restoran garsonlarına tam 3 bin Dolar yani yaklaşık 53 bin TL bahşiş bıraktı. Garson Mariana Lambert o bahşişi görünce soluğu yöneticinin ofisinde aldı. Restoran yöneticisi Zachary Jacobson, CNN International'a yaptığı açıklamada Alfredo's Cafe'nin herkese hizmet verdiğini ve 10 yılı aşkın süredir bir aile restoranı olduğunu söyledi. Yüklü miktarda bahşiş bırakan müşteri Eric Smith'e neden bunu yaptığını da sorduklarını söyleyen Jacobson, Kriptopara sektöründe olduğunu ve bu bölgede doğu büyüdüğü için böyle bir jest yapmak istediğini söylediğini anlattı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.