Aamir Khan'dan Padmavati için tepki

Aamir Khan'dan Padmavati için tepki
Dünyaca ünlü oyuncu Aamir Khan ülkesi Hindistan'da yoğun eleştiriler ve ölüm tehditleriyle gösterimi ertelenen Padmavati filmi hakkında sert tepki gösterdi.

İşlediği konuyla sağ kesmin tepkisini çeken ve öldürülmesi karşılığında ödül koyulan Padmavati'nin oyuncusu Deepika Padukone ile yönetmen Sanjay Leela Bhansali için Bollywood oyuncuları da açıklamalarıyla destek veriyor.

Geçtiğimiz aylarda Türkiye'ye de gelen Aamir Khan yapılan tehditler için; "Herkesin protesto etme hakkına sahip olduğuna inanıyorum, fakat demokraside ve hukukun üstünlüğüne inandığımız bir ülkede kimsenin şiddetle kimseyi tehdit etmemesi gerektiğini düşünüyorum. Yaşadığınız hayatın hangi aşamasında olursanız olun, bir film insanı ya da film olmayan bir kişiyseniz - bir doktor, bir mühendis, bir devlet görevlisi olursanız olun - ancak fiziksel olarak tehdide maruz kalmak talihsizliktir. Bir Hintli olarak, bu beni üzüyor. Sadece bir film karakteriyle sınırlı değil, herkes olabilir. Hukukun üstünlüğü geçerli olmalı ve hiç kimse hukukun üstünde olmamalı. Kimse şiddet kullanmamalı, " ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.