Böyle itibarsızlık görülmedi. Danimarka başbakanı cam silerken görüntülendi

Böyle itibarsızlık görülmedi. Danimarka başbakanı cam silerken görüntülendi
Danimarka’nın kadın başbakanı Mette Frederiksen’in temizlik yaparken çektirdiği fotoğraf, sosyal medyanın zirvesine oturdu. Bu fotoğraf itibarı saraylarda ve lüks yaşantıda arayanlar için tokat gibi bir cevap oldu.

Danimarka’nın kadın başbakanı Mette Frederiksen’in temizlik yaparken verdiği pozu sosyal medyada yayınlaması, gündem yarattı. Sosyal medya kullanıcıları, bir ülkenin başbakanının temizlik yaparken objektiflere yansımasının alışık olmadığını vurguladı.

DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ VE MUTLU ÜLKELERİNİN ARASINDA

Dünya’nın en gelişmiş ülkeleri arasında yer alan Danimarka’da kişi başına düşen milli gelir 61 milyon 350 bin dolar olarak öne çıkıyor.

Danimarka’nın 2018 yılındaki verilere göre yıllık büyüme oranı ise 2,8… Danimarka, 2020 yılında Birleşmiş Milletler tarafından yayınlanan ‘Dünya’nın En Mutlu 10 Ülkesi’ sıralamasında da kendine yer bulmuştu.

2015 YILINDAN BERİ PARTİSİNİN LİDERİ

2015 yılının Haziran ayından bu yana Danimarka Sosyal Demokrat Partisi’nin lideri olan Mette Frederiksen cam silerken çekildiği fotoğrafı, “Haftasonu ve kış güneşi. Geçtiğimiz aylarda pencereleri temizlemek için çok fazla zaman olmadığı ortaya çıktı. İyi Pazarlar” ifadelerini kullandı.

Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen, sosyal medya hesaplarında sık sık fotoğraf paylaşıyor. Sık sık selfie fotoğraflarını yayınlayan Frederiksen, yaptığı gezilerden de fotoğrafları takipçileriyle paylaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.