Donald Trump çıldırmış

Donald Trump çıldırmış
Yakın bir geçmişte attığı twitlerle vermiş olduğu yaptırım demeçler, aslında kendisinin özbenliğinin ne de çok sıfır noktasına yıldırım hızıyla geldiğinin bir ispatı ve belgesi olmalı.

Yakın bir geçmişte attığı twitlerle vermiş olduğu yaptırım demeçler, aslında kendisinin özbenliğinin ne de çok sıfır noktasına yıldırım hızıyla geldiğinin bir ispatı ve belgesi olmalı. Bu kovboy ne yapmak istiyor? Aslında istedikleri çok net ve ortada. Ancak tüm istekleri gayriyasal, gayrimedeni ve hiç şık olmayıp dünyanın nefretini kinini Amerikan'nın üstüne çekiyor. Bunu Amerikalılar nasıl anlayamıyorlar inanın ben anlayamıyorum. Tehditkar ve şantaj dolu bir dil insanlıktan ve uygarlıktan uzak bir paket iğrenç yaptırımlar adeta hırsızlık zornalık niteliğinde olan istekleri sanırım kendisinin ayaklarına dolanacak ve sonunda İsrail’e kaçıp sokaklarını çöpçü olarak silecek hale gelecek.
Böylesi tavır ve istekleri olan bu zavallı adamın; bu saatten sonra ben iş adamlığından da ciddi ciddi şüphelenmeye başladım. Bu nasıl iş adamı, nasıl insan, nasıl başkan anlamakta ve yazmakta zorlanıyorum. Kaptırmış tüm etik değerleri İsrail’e adeta onlara çalışıyor emirlerinden asla çıkmıyor. Güya Amerika'nın başkanı...
Belli ki bizleri yani Türkleri tanıyamamış uzaktan ve kulaktan duymalarla bize not veriyor. Eğer komşu ülke olsaydık topraklarını işgal edip kendi topraklarımıza katalım diyecektim ki binlerce kilometre uzaktayız ne yazık ki. Bu adam ne dediğini bilmiyor ve oraya kaçan kaypak kahpe Fetocüler adamı gaza getirip sanırım yanlış bilgilerle donatıyorlar.
Bu saatten sonra Amerika'ya karşı yaptırımlar ve bizdeki tüm üslerini kapayıp onları def etmeliyiz. Mallarına karşı karşı yaptırımlar koymalıyız. Teröre verdiği destek ve sillahlardan ötürü onları da terörist emperyalist devlet sınıfına koyup asla geri adım atmaksızın her tür şartlar altında kendi ülkemizin siyasi coğrafi iktisadi yararlarını ve yarınlarını korumak adına savaşmak gerekiyorsa savaşmalıyız. Ama eninde sonunda kaybeden onlar olacak.
Bu çılgın kafadan kontak psikyatrik vakayı ıslah etmeliyiz. Ağzının payını vermeliyiz. Dolarlarını da kullanmayalım olabildiğince uzak duralım dolarlarından. Mutlak çok değişik alternatifler vardır masada bize en uygun seçenekleri akıllıca değerlendirebiliriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.