Güney Koreli şarkıcı SUHO askere gidecek

Güney Koreli şarkıcı SUHO askere gidecek
Güney Koreli şarkıcı SUHO askere gideceğini açıkladı.

Söylediği şarkılarla dünyayı sallayan ve Türkiye'de de büyük bir hayran kitlesine sahip olan SUHO, orduya katılacağını açıkladı. Bir mektup paylaşan ve devlete yönelik görevini yerine getirecğeini açıklayan SUHO; 'Umarım beni düşünen herkes sağlıklıdır ve hep öyle olur. Size içtenlikle teşekkürlerimi sunuyorum. Sizi seviyorum. 14 Mayıs'ta orduya katılacağım' ifadelerini kullandı.

SUHO'nun askere gidecek olması Türkiye'deki hayranlarını üzdü. Koreli şarkıcı hakkında atılan mesajlarla trend listesine ilk sıradan giriş yaptı.

SUHO kimdir?
Gerçek adı Kim Jun-myeon'dur. 22 Mayıs 1991'de Seul, Güney Kore'de doğdu. Okul hayatında sınıf başkanı ve okul yardımcısıydı. 2009 yılında Korea National University of Arts'a katıldı ama 2011 yılında eğitimine grup üyeleri Chanyeol ve Baekhyun ile Kyung Hee Cyber University'de devam etti.

Kariyeri
2006 sokaktayken bir SM menejeri tarafından keşfedildi. 16 yaşındayken S.M. Entertainment'a katıldı.

2007 yılında, Super Junior'ın Attack on the Pin-Up Boys filminde konuk oyuncu olarak yer aldı.

2008 yılında TVXQ'in HaHaHa müzik videosunda grup üyeleri Park Chan-yeol ve Kai ile birlikte rol aldı.

suho

EXO
Suho, EXO üyeleri arasından S.M. Entertainment'a giren ilk kişiydi. En uzun staj yapan üyedir. 15 Şubat 2012'de EXO'nun onuncu üyesi olarak tanıtıldı. Grubun lideridir.
Şubat 2014'ten beri Kore müzik programı Inkigayo'yu grup arkadaşı Baekhyun, oyuncu Lee Yu-bi ve ZE:A grubu üyesi Kwanghee ile sunmuştur. Daha sonra Baekhyun ile gruplarının 2015 yılındaki geri dönüşleri için sunuculuğu bırakmışlardır.

Solo kariyeri
2013 yılında Saving Santa filminde baş karakter Bernard'ı seslendirdi. Ayrıca filmin müziğini de seslendirdi.

Ocak 2015'te S.M. Entertainment müzikali School Oz'da grup üyesi Xiumin, f(x) grubundan Luna, SHINee grubundan Key, TVXQ grubundan Changmin ve Red Velvet grubundan Seulgi ile beraber yer aldı. Müzikalde Hans karakterini canlandırdı.

Mayıs 20152te One Way Trip (Glory Day adıyla da bilinir) adlı filmi çekmeye başladı. Film, 20th Busan International Film Festival'inde gösterildi. 15 dakika içinde film için biletler tükendi.

Şubat 2016'da 2AM grubunun üyesi Jo Kwon'un solo müzik videosunda yer aldı.

Nisan 2016'da Suho'nun How Are You Bread adlı web drama başrolü oynayacağı açıklandı. Dizi Kore ve Çin'de 2016'nın ikinci yarısında yayınlanacak. Haziran 2016'da Suho, SM Entertainment'ın müzik projesi Station için "My Hero" adlı şarkıda Leeteuk, Kassy ve şarkı yazarı Cho Young Soo iş birliği yaptı. Temmuz 2016'da Suho ve grup arkadaşı Chen, Çin yapımı Beautiful Accident adlı film için aynı isimle şarkı yayınladı.

Ocak 2017'de MBC drama üçlüsü Three Color Fantasy'in parçası olan The Universe's Star adlı dramada başrol Woo Joo karakterini canlandırdı. 3 Şubat 2017'de SM Station projesi altında jazz piyanist Song Young-joo ile iş birliği yaptığı "Curtain" adlı şarkısı yayınlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.