Hosteslerin kıyafeti ülkeyi karıştırdı! Biri yumruk attı, şikayetler yağıyor

Hosteslerin kıyafeti ülkeyi karıştırdı! Biri yumruk attı, şikayetler yağıyor
Malezya'nın hava yolu şirketi AirAsia, hosteslerinin kıyafetleri sebebiyle pek çok şikayet alıyor 

MALEZYA'NIN en büyük hava yolu şirketi olan AirAsia'nın başı hosteslerinin kıyafetleri ile dertte. Son dönemde şirkete gelen pek çok şikayet, hosteslerin kıyafetlerinin çok açık olduğu yönünde.

RESMİ ŞİKAYETTE BULUNULDU
Bir yolcu AirAsia hava yolu şirketinin üniformaları hakkında resmi şikayette bulundu. Yolcu, iki hostesin iç çamaşırlarını ve göğüslerini gördüğünü iddia etti.

BİR KADIN YUMRUK ATTI
Bir kadın yolcu ise yine aynı havayolu firmasının hostesleri kısa etek gidiği gerekçesiyle bir hostese yumruk attı.

MALEZYA'NIN İTİBARINI ZEDELİYOR
Yeni Zelanda'dan Dr. June Robertson isimli vatandaş ise Malezyalı senatör Hanafi Mamat'a gönderdiği şikayet mektubunda, havayolu personelini "Malezya'nın itibarını mahvetmek" ile suçlayan öfkeli bir mektup yolladı. Robertson, personelin giydiği etkeklerin çok kısa olmasından rahatsız olduğunı belirtti. Bir başka yolcu ise Kuala Lumpur Uluslararası Havaalanı'ndaki süpermarkette alışveriş yaparkeB Air Asia hosteslerinden birinin iç çamaşırını gördüğünü söyleyerek şikayette bulundu.

HOSTESİ UYARDI
Ekim ayında Auckland'dan Kuala Lumpur'a yapılan bir seferde bulunan yolcu hostesin bluzunun açık olduğunu ve göğüslerinin üst kısmını görebildiğini ve kendisini ceketini kapatması için uyardığını söyledi. Malaysia Today, hosteslerin üniformalarının ülkenin kültürüne aykırı olduğuna inandığını bildirdi. Bildirildiğine göre senatör Hanafi Mamat, "Malezya'yı Doğu değerleri ile güçlü bir Müslüman ülke" olarak nitelendiren giyecekleri seçmeleri gerektiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.