İngiliz kraliyetinin 11.varisi bugün doğdu

İngiliz kraliyetinin 11.varisi bugün doğdu
Kraliçe Elizabeth'in torunu Prenses Eugenie ilk kez anne oldu. Kraliyetin yeni erkek torunu, tahtın 11. varisi İngiliz basınında büyük ilgi gördü

İngiliz kraliyetinden yapılan açıklamaya göre 2018’de Jack Brooksbank  ile evlenen York Düşesi Prenses Eugenie’nin bir oğlu oldu.

Dün sabah Londra’daki Portland Hospital’da dünyaya gelen bebeğin adı henüz açıklanmadı. 30 yaşındaki Prenses Eugenie ile dört kilo doğan bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu duyuruldu.

Kraliçe Elizabeth’in üçüncü çocuğu Prens Andrew’in eski eşi Sarah Ferguson’dan olan kızı Eugenie, İngiliz tahtının 10’uncu varisiyken, doğan oğlu ise 11’inci varis oldu.

Buckingham Sarayı’ndan yapılan doğumu duyuran açıklamada, Kraliçe ve Prens Philip'in "doğumdan haberdar oldukları ve bu haberden çok memnun oldukları" belirtildi. Yeni bebek, Kraliçe ve Prens Philip'in dokuzuncu torun çocuğu oldu. Doğumun resmi duyurusunun ardından Prenses Eugenie, bebeğinin ilk fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

Eugenie ve Brooksbank, yaklaşık yedi yıllık birlikteliklerinin ardından 12 Ekim 2018’de Windsor Kalesi’ndeki St. George's Şapeli’nde evlendi. Çift, hamilelik haberini 25 Eylül’de Instagram’dan duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.