İngiltere'nin Essex bölgesinde 39 ceset bulundu

İngiltere'nin Essex bölgesinde 39 ceset bulundu
İngiltere'nin güneybatısında bulunan Essex bölgesinde inanılması güç bir olay meydana geldi. Bulgaristan'dan ülkeye ulaştığı belirtilen bir kamyonda 39 ceset bulundu. Kamyon sürücüsü gözaltına alınırken sorgusu başlatıldı.

Dünyanın hayretler içerisinde karşıladığı ve haberlere konu olan olay İngiltere'nin Grays kasabasında yaşandı. Biri çocuğa ait olmak üzere 39 kişinin cesedine ulaşıldığı açıklandı. 25 yaşındaki Kuzey İrlandalı olduğu bildirilen kamyon sürücüsünün gözaltındaki sorgusunun başladığı öğrenildi.
 


Teşhis etmek zaman alabilirz

Andrew Mariner adlı polis yetkilisi, kamyonun 19 Ekim'de Bulgaristan'dan geldiğini ve şoförün sorgulandığını belirterek şunları söyledi: "Birçok kişinin hayatını kaybettiği trajik bir olayla karşı karşıyayız. Ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz. Şu anda cesetleri teşhis etme aşamasındayız. Ancak bu uzun zaman alabilir" dedi. Cesetlerin bulunmasından ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi.


Johnson'dan açıklama

Başbakan Boris Johnson, bu haberle dehşete düştüğünü belirterek dualarının yaşamını yitiren kurbanlara ve onların yakınları ile birlikte olduğunu söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.