Iphone 14 ne zaman satışa sunuluyor? Iphone 14 satış tarihi

Iphone 14 ne zaman satışa sunuluyor? Iphone 14 satış tarihi
Apple'ın merakla beklenen yeni iphone serisi 14'ün çıkış tarihi tüm dünya tarafından merakla beklenen soruların başında geliyor. Iphone 14 ve çıkış tarihi hakkında her şey.

Çıkışı merakla beklenen ve yakın zamanda piyasaya sürülmesi beklenen Iphone 14 tüm dünyanın merak ettiği konuları başında geliyor. Öğrenilen bilgilere göre Iphone 14'ün fiyatı önceki seriye kıyasla 100 dolar fazla olacak.  Apple'ın yeni modelleri 6,1 inç iPhone 14, 6,1 inç iPhone 14 Pro, 6,7 inç iPhone 14 Max ve 6,7 inç iPhone 14 Pro Max olmuş olacak. 


IPHONE 14 ÇIKIŞ TARİHİ

İnternet üzerinde en çok araştırılan konuların başında gelenlerden biri tabiki tüm dünyanın merak ettiği Iphone 14 çıkış tarihi oldu. Her yıl Apple'ın düzenlediği bir lansman ile tüm dünya ile buluşturulan seri hakkında, bu yıl Apple tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. Birçok kişi tarafından lansmanın ve açıklamanın Eylül ayında yapılması bekleniyor. 


IPHONE FİYAT LİSTESİ 

Haberin başında da belirttiğimiz gibi diğer serilere kıyasla 100 dolar yüksek çıkması beklenen 14 serisinde fiyatlar şu şekilde olucak; 

iPhone 14 fiyatı- 799 dolar

iPhone 14 Max fiyatı - 899 dolar

iPhone 14 Pro fiyatı- 1099 dolar

iPhone 14 Pro Max fiyatı - 1199 dolar

Ülkemizde vergi ile ne kadar olacağı bilinmezken, gelen zamlar birlikte fiyatların daha da aşırıya ulaşacağı bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.