Kudüs İslam'ındır öyle kalacaktır

Kudüs İslam'ındır öyle kalacaktır
Kudüs’ü tepsi üstünde adeta servis edercesine bir pazarlama tekniğince İsrail’e vermek isteyen kafadan kontak Trump bu davranışın bedelini her ne kadar Müslüman siyasiler tarafından gereğince ödemediyse de inanıyorum ki bu dosyaya Allah el koyacaktır ve tarifi mümkün olmayan; an itibariyle bizlerin de bilmediğimiz bir tarz da ona bela ve ceza olarak ödetecektir.

Kudüs’ü tepsi üstünde adeta servis edercesine bir pazarlama tekniğince İsrail’e vermek isteyen kafadan kontak Trump bu davranışın bedelini her ne kadar Müslüman siyasiler tarafından gereğince ödemediyse de inanıyorum ki bu dosyaya Allah el koyacaktır ve tarifi mümkün olmayan; an itibariyle bizlerin de bilmediğimiz bir tarz da ona bela ve ceza olarak ödetecektir. Firavun ölüm tarzı da Ben-i israil’e demek ki ders olmamış olmalı ki silahsız mazlum Filstinli kardeşlerimizin topraklarını işgal etmeleri yetmiyormuş gibi soy kırımına kadar gidiyor gidebiliyor. Ancak cesaretini ABD’den alan ve kirli siyasetçi Netenyahu zaten kendi ülkesinde bile sevilmiyor eşiyle adı yolsuzluklara rüşvete ve hırsızlığa karışan bu vampir kan emen kan akıtan adam hakkında dava açılmış durumda 
Bu onların iç işleri ancak adamın ne mal olduğunu azıcık tanıtmak ve deşifre etmek için yazma açıklama gereği duydum. Birilerinden bu gün bu Trump olur yarın başkası olur cesaret alarak karşılıklı birbirlerine ödünler vererek Kudüs’ü ele geçirme işgal etmeye kalkışmak öyle basit bir eylem değil İsrail ve Netenyahu hükümetine çok ağır bedeller ödetecektir. An itibariyle altmış iki Filistinlinin ölümüne binlercesinin yaralanmasına sebep olan o vahşet ve canice saldırıları da tarihe Museviler adına kara leke değil lekeler düşürdü.
İstanbul'da acilen toplanan ve bu toplantıyı dönemin başkanlığınca gerçekleştiren sn.Erdoğan AK Parti Genel Başkanı da İİT ülkelerinden  malesef beklediğince bir protesto ve yaptırımlar göremedi.En çok da kendisi bu konuya eğiliyor. Filistin halkına sahip çıkıyor. Bizler kamera önünde öyle görüyor ve demeçlerinden öyle algılıyoruz. Ancak perde arkasında kamera arkasında neler olup bittiği de zamana ve tarihe gizli kalmaz elbette deşifre edileceği bir yakın gelecek zaman vardır. Kimin neyaptığı ve ne yapmaması gerektiğini de Allah biliyor ve zaten Allahın dini, davası olan bu kutysal mekan ve bu mekana yapılanlar planlanan din dışı davranışlar dinsizlikler elbette ki cezasız         kalmaz.
Mesele kimlerin ne çok samimi veya hain olduğudur. Bir takım siyasilerin Sn.Erdoğan'ın da yeterli tepkisini koymadığını ve somut yaptırımlar yapmadığını tv kanallarında sosyal medyada demeçlerle söyleseler de her şey ap açık aşikar olarak cereyan ediyor ve bizler de basın mensupları da olayın yakın takipçisiyiz. Ancak birleşmiş milletlerin de konuya gereğince yaklaşmaması da ayrı bir skandal olarak gözlemlenebilir. İnsan hakları ve diğer müslüman Arap ülkeleri ki ben onlara Mehmet Ekmen olarak İslam görünümlü çakma Çin malı Müslümanlar diyorum. Onlar da Allahın cezaları korkaklar ve hainler olarak gelecek nesillerine hesap vereceklerdir diye düşünüyorum.
Ancak halen sözümün arkasındayım İsrail bu olayı ve kutsal Kudüs'ümüzü oldu bittiye getiremez getirmeye çalışmamalı bu düşünce uzun vadede İsraile çok pahalıya mal olacaktır ve dünyadaki huzur ile barışı alt üst eden Müslümanlar ile Museviler arasında derin uçurumlar ve büyük kinler oluşturdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.