Paris Hilton zalimce yorumlara yanıt verdi: 'Çocuğumu hedef almak kabul edilemez'

Paris Hilton zalimce yorumlara yanıt verdi: 'Çocuğumu hedef almak kabul edilemez'
42 yaşındaki Paris Hilton, oğlunun kafasının büyüklüğüyle alay etmesi üzerine oğlunu savunan bir açıklamayı yeniden paylaşmak için sosyal medyaya geri döndü.

Paris Hilton, dokuz aylık oğluyla acımasızca dalga geçen çevrimiçi trollere seslenmekle yetinmedi.

42 yaşındaki realite yıldızı, DJ ve varis Salı günü sosyal medyaya geri dönerek X'te (eski adıyla Twitter ) oğlu Phoenix'i savunan ve onu 'hedeflemenin' 'kabul edilemez' olduğu konusunda uyaran bir açıklama paylaştı.

Son duyguları, Phoenix'in kafa büyüklüğü hakkındaki 'hasta' yorumlarından dolayı trolleri eleştirmesinin ardından geldi .

Metin gönderisinde Hilton, taşıyıcı annelik yoluyla doğan oğlunun fotoğraflarını paylaştığı için de kendini savundu ; eğer ara sıra onun fotoğraflarını paylaşmazsa insanların onun "harika bir anne olmadığını" düşüneceklerini söyledi.

Paris notuna şöyle başladı: "Hayatı spot ışıkları altında yaşamak, yorumlar kaçınılmazdır, ancak benim çocuğumu veya bir başkasının çocuğunu hedef almak kabul edilemez."

'Bu, kalbimi kelimelerle tarif edilemeyecek kadar derinden acıtıyor' diye devam etti ve kalbi kırık bir emoji ekledi.

Karşılık verilmesi umuduyla 'sevgiyi, saygıyı ve kabulü' geliştirmeye çalıştığını ekledi.

Hilton ayrıca, konu küçük oğlunun hayatı hakkında paylaştığı veya paylaşmadığı şeyler konusunda 22. sırada olduğunu da açıkladı.

Gözyaşlı bir emojiyle devam etti: "Bebeğimi paylaşmazsam insanlar harika bir anne olmadığımı düşünürler ve eğer onu paylaşırsam zalim ve nefret dolu bazı insanlar vardır."

Kendini 'çalışan gururlu bir anne' olarak tanımladı ve küçük Phoenix'i 'son derece sağlıklı, sevimli ve melek gibi' olarak nitelendirdi.

'Hatırlayabildiğim kadarıyla anne olmanın hayalini kurdum' diye coşkuyla ekledi: 'Phoenix benim dünyam ve hayatımın en büyük lütfuydu.

'Onunla geçen her gün, gerçekten neyin önemli olduğunu hatırlatıyor. Hilton, "Dünyada böyle bir masumiyeti hedef alacak insanların olduğunu anlamak zor" diye yazdı.

Sözünü 'insanların birbirlerine daha fazla nezaket ve empatiyle davranabileceği' umuduyla tamamladı.

İlgili Haberler

Kaynak:MUSTAFA DOLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.