Ricky Martin'den Yeni Zelanda saldırısına takdirlik paylaşım

Ricky Martin'den Yeni Zelanda saldırısına takdirlik paylaşım
Türkiye'de çok sevilen ve dünyada da tanınan ünlü şarkıcı Ricky Martin dün cuma namazı esnasında Müslümanlara yönelik gerçekleştiren saldırıyla ilgili olarak herkesin takdirini kazanan bir paylaşıma imza attı.

Yeni Zelanda'nın Christchurch kasabasında 49 Müslüman'ı şehit eden, onlarcasını da yaralayan teröristlerle ilgili olarak Ricky Martin'den bir paylaşım geldi. Martin medyaya büyük tepki gösterdi.

Ünlü popçu özellikle Avrupa basınını hedef alarak ülkelerin teröre karşı olan iki yüzlülüğüne vurgu yaptı ve şu ifadeleri kullandı;
"Bir adam namaz kılan 40'tan fazla insanı öldürüp 20 tanesini de yaraladı. Tüm uluslararası medya onu saldırgan ya da radikal olarak nitelendirirken terörist diyemiyor. Neden? Çünkü o Müslüman değil."

ricky martin instagram yeni zelanda mesajı

Neler yaşandı?
Yeni Zelanda'nın Christchurch kasabasında cuma namazı sırasında iki camiye silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 49'a yükselirken aralarında çocukların da bulunduğu 48 kişi yaralandı. Saldırganın saldırı anını sosyal medyadan canlı olarak yayınladığı ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.