17 Mart Perşembe Ağrı'da okullar tatil mi? Ağrı Valiliği açıklaması

17 Mart Perşembe Ağrı'da okullar tatil mi? Ağrı Valiliği açıklaması
Milyonların yaşadığı ülkemizde etkisini mart ayının ortalarında dahi sürdüren kar hayatta da birçok olumsuzluğa neden oluyor. Bu sebeple eğitim başta olmak üzere birçok alanda faaliyetlere ara veriliyor. Okullar da bunlardan biri olarak göze çarpıyor. İlk ve orta derecedeki okulların durumu merak konusu haline geldi. Peki, 17 Mart Perşembe Ağrı'da okullar tatil mi? Ağrı Valiliği açıklaması haberimizde.

Milyonların yaşadığı ülkemizde etkisini mart ayının ortalarında dahi sürdüren kar hayatta da birçok olumsuzluğa neden oluyor. Bu sebeple eğitim başta olmak üzere birçok alanda faaliyetlere ara veriliyor. Okullar da bunlardan biri olarak göze çarpıyor. Doğu Anadolu bölgesinde yer alan Ağrı'da karın devam etmesi birçok konuyu da gündeme getirdi. İlk ve orta derecedeki okulların durumu merak konusu haline geldi. Peki, 17 Mart Perşembe Ağrı'da okullar tatil mi? Ağrı Valiliği son dakika açıklaması haberimizde.


 

AĞRI'DA OKULLAR TATİL Mİ? 17 MART PERŞEMBE

Ağrı Valiliği il genelinde eğitime bir gün ara verileceğini duyurarak şu açıklamalarda bulundu; "Etkili olan yoğun kar yağışı dolayısıyla, İlimiz genelinde (merkez ve tüm ilçelerimizde) bulunan köy okullarımızı ve taşımalı eğitim gören öğrencilerimizi kapsayacak şekilde 16 Mart Çarşamba günü için eğitime 1️ gün süre ile ara verilmiştir."

17 Mart Perşembe günü için henüz bir açıklama yapılmadı. Valilik duyurduğu takdirde haberimize eklenecektir.

AĞRI'DA OKULLAR TATİL Mİ? 17 MART PERŞEMBE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.