2018 İl içi atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Açıklanan iller hangisi

2018 İl içi atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Açıklanan iller hangisi
Milli Eğitim Bakanlığı kadrosunda yer alan öğretmenlerin il içindeki yer değiştirmelerine imkan tanıyan il içi atama sonuçları bugün açıklanacak. Saatinin henüz duyurulmadığı atamalarla ilgili olarak öğretmenlere hummalı bir araştırma içerisinde. Peki il içi atama sonuçları açıklanan iller hangisi? İşte detaylar...

İsteğe bağlı yapılan başvurularla gerçekleştirilebilecek olan il içi atama sonuçları için beklenen gün geldi ve sonuçların açıklanması bekleniyor. İl Eğitim Müdürlükleri internet siteleri üzerindeki sonuç ekranlarından görüntülenebilecek olan listeye göre öğretmenlerin yeni görev yerleri belirlenecek. Henüz saati netleşmeyen il içi atama sonuçları için binlerce öğretmen sonuçları bir an önce öğrenmek için görev yaptıkları ilin eğitin müdürlüklerine ait internet sitelerine hücum ediyor.

İL İÇİ ATAMA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İl içi yer değiştirme başvuruları 22-25 Mayıs 2018 tarihleri arasında alındı; atamalar ve kararname işlemleri valiliklerce en geç 30 Mayıs 2018 tarihine kadar sonuçlandırılacak ve ataması yapılanların ilişik kesme işlemleri 08 Haziran 2018 tarihinden itibaren başlatılacak.

Bu doğrultuda il içi atama sonuçlarının her il tarafından 30 Mayıs tarihine kadar sonlandırılacağı ve sonuçların il milli eğitim müdürlüklerinin internet sitesi üzerinden yayınlanacak. Hezün açıklanan il içi atama listesi bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.