2018 YKS ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM Sonuç Ekranı Giriş

2018 YKS ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM Sonuç Ekranı Giriş
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun cevabı araştırılıyor. Adaylar sürekli olarak ÖSYM Sonuç Ekranı Giriş için internette arama yapıyor. İşte detaylar...

Üniversite öğrencisi olmanın hayalini ek yerleştirme sonuçlarının ardından yaşamak isteyen binlerce aday için artık son saatler. 1-5 Ekim arasında yapılacak olan üniversite kayıtlarından önceki son mesai gününde sonuçların açıklanması ve hafta başına kadar adayların evraklarını tamamlayarak okullarına gitmesi bekleniyor.
 


2018 YKS EK TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

YKS sonuçlarının ardından herhangi bir lisans bölümüne yerleşemeyen öğrenciler için ikinci bir şans olarak verilen YKS ek yerleştirme için sabırsız bekleyiş sürüyor. Üniversitelerde başlayan derslerden daha fazla geri kalmaması düşünülen ve kayıt dönemlerini tamamlayan adayların direkt olarak ders başı yapması için bugün açıklanması bekleniyor. Adaylar arama motorlarında; 'YKS ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?' sorusunu soruyor.


yks ek yerleştirme sonuç ekranı



2018 YKS EK YERLEŞTİRME SONUÇ EKRANI GİRİŞ


YKS ek yerleştirme sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar ÖSYM'nin Sonuç Ekranı üzerinden tüm puanlamalarını görüntüleyebilir ve kazandığı okulu görüntüleyebilir. Bunun için yapılması gereken tek işlem https://sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yapmak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.