2019 YKS 2 yıllık ve 4 yıllık üniversite taban ve tavan puanları

2019 YKS 2 yıllık ve 4 yıllık üniversite taban ve tavan puanları
Bugün sonuçları açıklanan 2019 YKS sonuçlarının ardından gözler tercihlere çevrildi. 2 yıllık ve 4 yllık üniversite taban ve tavan puanları haberimizde yer alıyor.

Milyonlarca üniversite öğrencisi adayının geçtiğimiz ay katıldığı 2019 YKS'nin ardından ÖSYM bugün sonuçları açıkladı. Adayları artık daha da önemli bir süreç bekliyor. Kariyerlerini istedikleri üniversitelerde devam ettirmek ve puanlarının yetip yetmeyeceğini öğrenmek isteyenler araştırma içerisine girdi. 2 yıllık ve 4 yıllık üniversite taban puanları sabah saatlerinden beri yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte detaylar...

2019 YKS sonuçlarının dün gece açıklanması ile birlikte heyecan başladı. Taban ve tavan puanları merak edilirken yüzdelik dilimler de belli oldu mu sorusu araştırılıyor. Puanlarını öğrenen adaylar merak ve heyecan içinde puan sistemini incelemeye koyulmuş durumda. 2 yıllık ve 4 yıllık üniversite eğitimleri için emek veren, çabalayan öğrenciler hedefleri doğrultusunda plan yapmaya başladılar bile. İşte 2 yıllık bölümler için taban, tavan puanları!

2019 YKS 2 YILLIK TABAN TAVAN PUANLARI LİSTESİ AÇIKLANDI MI?

2019 yılı  tercih kılavuzu tavan ve taban puanları henüz açıklanmazken, adaylar 2018 puanları ile konuyla ilgili fikir sahibi olabilirler.



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.