2020 KYK burs ve yurt başvuruları ne zaman başlayacak?

2020 KYK burs ve yurt başvuruları ne zaman başlayacak?
Yüz binlerce üniversite öğrencisi adayının merakla beklediği tercih sonuçları açıklandı. Ardından gözler KYK KYK burs ve yurt başvurularına çevrildi. Ekonomik durumu iyi olmayan öğrenciler için adeta can simidi görevi gören burs ve yurtlarla ilgili araştırmalar da başladı. Peki, KYK burs ve yurt başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından açıklanan sonuçların ardından öğrencilerin eğitim görecekleri üniversiteler belirlendi. Açıklamanın ardından ÖSYM web sitesine akın eden öğrenciler diğer yandan da KYK burs ve yurt başvuruları için araştırmalara başladı. Farklı şehirlerden gelen veya ekonomik durumları iyi olmayan öğrenciler için önemli bir rol oynayacak olan KYK burs ve yurt başvuruları ne zaman başlayacak? sorusu gündeme oturdu.
 


KYK YURT VE BURS BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

KYK burs ve yurt başvuruları hakkında Kredi Yurtlar Kurumu'ndan henüz bir açıklama gelmedi. Geçen yıl burs başvuruları 16 Ekim'de, yurt başvuruları ise 19 Ağustos'ta başlamıştı. Bu sene burs başvurularının ekim ayının ilk haftasında yurt başvurularının ise eylül ayının ilk haftasında başlaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.