2023 KPSS başvuruları başlıyor !

2023 KPSS başvuruları başlıyor !
KPSS Maratonu kayıt işlemleri ile başlar. KPSS Genel Yetenek - Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi ve ÖABT sınavlarının gündeme gelmesiyle birlikte KPSS başvuru tarihi memur adaylarının gündemini domine etmeye başladı.

Berrin Yeşiltepe - ÖSYM, KPSS başvuru kılavuzunun yayınlanmasının ardından KPSS başvuru ücreti netlik kazanmış olacak. İşte 2023 KPSS lisans başvurularının başlayacağı tarih...

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) başvuru tarihi şimdiden gündemde. KPSS Genel Yetenek- Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi ve ÖABT sınavlarına girecek adaylar, KPSS sınavı ve kayıt tarihini araştırmaya başladı. ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS maratonu bu yıl 23 Temmuz'da başlayacak. Peki, “KPSS başvurusu ne zaman yapılmalı, başvuru ücreti ne kadar?”

KPSS Başvuru Tarihi Başladı

Lisans mezunu öğrencilerin katılacağı Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri-Alan Bilgisi ve ÖABT sınav başvuruları 16-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

KPSS başvuru ücreti, kılavuzun yayınlanmasından sonra belli olacak. Adaylar başvuru işlemlerini ÖSYM AİS üzerinden tamamlayacak.

2023 KPSS Ne Zaman ?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, “Kamu Görevlisi Seçme Sınavı (KPSS)

23 Temmuz'da Genel Yeterlik-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri oturumu

Alan Bilgilendirme Oturumu 1. Gün 29 Temmuz, 2. Oturum 30 Temmuz olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.