2023 Ramazan'da okullar tatil mi? Kaç gün tatil olacak

2023 Ramazan'da okullar tatil mi? Kaç gün tatil olacak
MEB açıkladığı takvim ile ikinci ara tatil tarihlerini duyurdu. Ramazan'da okullar tatil mi? Ara tatil kaç gün tatil olacak?

Mart ayının sona erecek olmasından dolayı aratık yavaş yavaş tatil konuları da gündeme gelmeye başladı. Milyonlarca öğrenci tatile çıkacakları günleri öğrenmek ve buna göre plan yapmak isterken öğretmenler ve veliler de sorgulamalarda bulunup hazırlıklarını gerçekleştiriyor. İlk ve orta derecede eğitim gören milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren karar açıklandı. Peki, okullada ikinci ara tatil ne zaman? Ramazan'da okullar tatil mi? Detaylar hberimizde yer alıyor.



2023 İKİNCİ ARA TATİL NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıkladığı takvime göre okullarda ikinci ara tatilin tarihi 17-20 Nisan olarak belirlendi.


 


2023 RAMAZAN'DA OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Ramazan Bayramı nedeniyle de çok daha fazla kişi planlarını buna göre de yapmak için sorgulamalarda bulunuyor. Bayram 21 Nisan'da başlayacak. İkinci ara tatil, 21 Nisan'da başlayacak olan Ramazan Bayramı'yla birleştirilecek.


 

2023 OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK?

MEB tarafından yayımlanan 2022-2023 takvimi sonrasında okulların kapanacağı tarih belli oldu. Buna göre; ikinci dönem, 13 Şubat 2023 Pazartesi günü başlayacak ve 16 Haziran 2023 Cuma günü sona erecektir. Bu bilgi doğrultusunda okullar 16 Haziran 2023 Cuma günü tatile girecek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.