21 Aralık Salı Aksaray Ortaköy'de okullar yarın (bugün) açık mı kapalı mı tatil mi?

21 Aralık Salı Aksaray Ortaköy'de okullar yarın (bugün) açık mı kapalı mı tatil mi?
Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte kötü hava koşullarının etkisini giderek artırması eğitimi de etkiliyor. Aksaray'a bağlı Ortaköy ilçesinde de bu sebepten dolayı okullarda eğitime ara verildi. Öğrenciler, veliler, öğretmenler ve vatandaşlar okulların durumunu öğrenmek üzere araştırmalarda bulunuyor. 21 Aralık Salı Aksaray Ortaköy'de okullar yarın (bugün) açık mı kapalı mı tatil mi? Detaylar haberimizde.

Yılın son günlerinde hava durumundaki değişiklikler kötü şartları da beraberinde getiriyor. Birçok köy ve ilçede yollar ulaşıma kapanıyor. Bu sebeple de eğitim konusunda aksamalar yaşanabiliyor. Aksaray'a bağlı Ortaköy ilçesinde de eğitime ara verildiği duyuruldu. Öğrenciler kadar öğretmenler ve veliler de araştırmalarda bulunarak son durumu öğrenmek adına sorgulamala gerçekleştiriyor. 21 Aralık Salı Aksaray Ortaköy'de okullar yarın (bugün) açık mı kapalı mı tatil mi? Detaylar haberimizde.


 

Aksaray Ortaköy'de okullar tatil mi?

Kötü hava şartları nedeniyle ilçede eğitime bir günlük ara verildi. 21 Aralık Salı günü için herhangi bir açıklama yapılmadı. Yapıldığı takdirde haberimiz güncellenecektir. Son yapılan açıklamada "Bölgemizde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle İlçe merkezi ve köylerimizde bir gün süreyle (20.12.2021 Pazartesi) eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Engelli ve hamile kamu görevlileri de bir gün süre ile idari izinli sayılacaktır." denilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.