23 Aralık 2021 Perşembe Hakkari'de okullar yarın tatil mi? (Yüksekova, Şemdinli, Çukurca, Çığlı ve Akkaya)

23 Aralık 2021 Perşembe Hakkari'de okullar yarın tatil mi? (Yüksekova, Şemdinli, Çukurca, Çığlı ve Akkaya)
Hakkari ve çevresinde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle okullarda eğitime bir günlüğüne ara verildi. Öğrenciler, veliler ve öğretmenler yarın konusunda araştırmalarda bulunuyor ve okullar hakkındaki durumu öğrenmek istiyor. 23 Aralık 2021 Perşembe Hakkari'de okullar yarın tatil mi? Detaylar haberimizde.

Kış mevsiminin başlamasıyla birlikte etkisini günden güne artıran kar Hakkari'de eğitimin yarıda kalmasına neden oldu. Hakkari Valiliği de yaptığı açıklama ile bir günlük ara verildiğini duyurarak okulların tatil edildiğini duyurdu. Okula giden öğrenciler ve öğretmenlerin yanı sıra veliler de yarın konusunda araştırmalarda bulunuyor ve son durumu öğrenmek istiyor. 24 Aralık 2021 Perşembe Hakkari'de okullar yarın tatil mi? Detaylar haberimizde.


Hakkari'de eğitime bir günlük ara

Hakkari ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı eğitimin aksamasına neden oldu. Hakkari Valiliği, yoğun kar yağışnın ardından gece saatlerinde açıklama yaptı. Açıklamada, Hakkari merkez, Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde taşımalı eğitim, Çukurca ilçesinin Çığlı ve Akkaya köylerinde ise kar yağışı, buzlanma ve tipi nedeniyle 22 Aralık 2021 Çarşamba günü eğitim- öğretime bir gün süre ile ara verildiğini bildirdi. 


Hakkari'de okullar yarın tatil mi?

Bugün okulların tatil olduğu Hakkari'nin bazı ilçelerinde yarın ne olacağı merak konusu. Hakkari Valiliği henüz konu hakkında açıklama yapmadı. Güncelleme yaşandığı takdirde haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.