23 Aralık MTSAS Ehliyet Sınavı giriş yerleri belge çıkarma ve sonuç açıklanma tarihi

23 Aralık MTSAS Ehliyet Sınavı giriş yerleri belge çıkarma ve sonuç açıklanma tarihi
Her dönem binlerce sürücü adayının katıldığı ehliyet sınavı yarın gerçekleştirilecek. Merkezi sınav salonlarında yapılacak olan sınavlara giriş belgesi alınarak gidilmesi gerekiyor. Geçmiş senelerde çıkan soruların çözülmesi sizi sınava iyi bir şekilde hazırlayacaktır. Peki 23 Aralık ehliyet sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak. İşte detaylar...

Ehliyet sınavı saat kaçta ve ne zaman gibi sorularla birçok aday sonuç bulmaya çalışıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan ehliyet sınavı hakkındaki detaylar merak ediliyor. Sınav giriş belgesi ile gidilmesi zorunlu olan ve aksi takdirde geçersiz sayılan zorlu maraton için adaylar son hazırlıklarını tamamlıyor. Ehliyet sınavı giriş belgesini alabilmeniz için gereken yöntem aşağıdadır.

EHLİYET SINAVI NE ZAMAN, GİRİŞ YERLERİ BELLİ Mİ?
Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı 2017/MTSKS-5 23 Aralık 2017’de saat 14.00’te yapılacak. Ehliyet sınavına girecek adaylar, MEB resmi internet sitesinden veya e-Devlet uygulamasından sınav giriş yerlerini öğrenebilirler. Bu seçenekler dışında; kayıt olunan sürücü kursundan da sınava nerede girileceği bilgisine ulaşılabilir.

Sonuçlar ne zaman açıklanır?
23 Aralık 2017 Cumartesi tarihinde yapılacak olan ehliyet sınavının sonucunun yeni yılın ilk günlerinde açıklanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.