23 Mart Çarşamba Kars'ta okullar yarın (bugün) tatil mi? Valilik açıklaması

23 Mart Çarşamba Kars'ta okullar yarın (bugün) tatil mi? Valilik açıklaması
Olumsuz hava koşulları Türkiye'nin birçok ilinde etkisini göstermeyi sürdürüyor. Doğu Anadolu Bölgesi'nde bulunan Kars'taki sert ve karlı hava nedeniyle okulların tatil edildiği duyuruldu. Öğrenciler, veliler, öğretmenler yarın okula gidilip gidilmeyeceğini merak ederek araştırıyor ve bilgi sahibi olmak istiyor. Gözler Kars Valiliği'nin kararına ve yapacağı duyuruya çevrildi. Peki, 23 Mart Çarşamba Kars'ta okullar yarın (bugün) tatil mi? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kars'ta okullar tatil mi? Olumsuz hava koşulları Türkiye'nin birçok ilinde etkisini göstermeyi sürdürüyor. Doğu Anadolu Bölgesi'nde bulunan Kars'taki sert ve karlı hava nedeniyle okulların tatil edildiği duyuruldu. Öğrenciler, veliler, öğretmenler yarın okula gidilip gidilmeyeceğini merak ederek araştırıyor ve bilgi sahibi olmak istiyor. Gözler Kars Valiliği'nin kararına ve yapacağı duyuruya çevrildi. Peki, 23 Mart Çarşamba Kars'ta okullar yarın (bugün) tatil mi? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Kars'ta okullar tatil mi?

Kars'ta, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın da okullar tatil edildi. Valilikten yapılan açıklamada, kent genelinde devam eden kardan dolayı tüm okulların 22 Mart Salı tatil edildiği belirtildi. Açıklamada, kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı bildirildi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle kentteki 102 köye ulaşım sağlanamıyor. Kar yağışı ve tipi nedeniyle okullar bugün tatil edilmişti.

kars'ta okullar tatil mi? 23 mart çarşamba


23 Mart Çarşamba günü için henüz açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.