23 Mart Çarşamba Konya'da okullar yarın (bugün) tatil mi? Valilik açıklaması

23 Mart Çarşamba Konya'da okullar yarın (bugün) tatil mi? Valilik açıklaması
Türkiye'nin yüz ölçümü açısından en büyük şehri olan Konya'da okulların tatil edilme ihtimali öğrencileri, velileri ve öğretmenleri araştırmaya itiyor. Şehirde etkisini gösteren ve bunu sürdüren kar nedeniyle eğitime ara verilip verilmeyeceği merak konusu oldu ve binlerce kişi tarafından sorgulanıyor. Peki, 23 Mart Çarşamba Konya'da okullar yarın (bugün) tatil mi? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Konya'da yarın okullar tatil mi? sorusu en çok aranan konulardan biri haline geldi. Türkiye'nin yüz ölçümü açısından en büyük şehri olan Konya'da okulların tatil edilme ihtimali öğrencileri, velileri ve öğretmenleri araştırmaya itiyor. Şehirde etkisini gösteren ve bunu sürdüren kar nedeniyle eğitime ara verilip verilmeyeceği merak konusu oldu ve binlerce kişi tarafından sorgulanıyor. Peki, 23 Mart Çarşamba Konya'da okullar yarın (bugün) tatil mi? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Konya'da okullar tatil mi? 23 Mart Çarşamba

Konya'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Hadim,Taşkent ve Bozkır ilçelerinde yarın yüz yüze eğitime ara verildi. İlçe Hıfzıssıhha kurullarınca alınan karara göre, Hadim, Taşkent ve Bozkır ilçelerinde kar ve tipi nedeniyle 22 Mart Salı günü yüz yüze eğitim yapılmayacak. Belirtilen ilçelerde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle uzaktan eğitim yapılacak. Bozkır ilçesinde ise olumsuz hava şartları nedeniyle önleyici tedbir olarak yarın hamile ve engelli personel de idari izinli sayılacak.

Konya'da okullar tatil mi? 23 Mart Çarşamba
 


23 Mart Çarşamba günü ile ilgili henüz açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.