23 Mart Çarşamba Samsun'da okullar yarın (bugün) tatil mi? Valilik açıklaması

23 Mart Çarşamba Samsun'da okullar yarın (bugün) tatil mi? Valilik açıklaması
Karadeniz'in en önemli şehirlerinden biri olan Samsun'da okulların durumu merak ediliyor. Ülke genelinde etkisini gösteren kar nedeniyle öğrencilerin yanı sıra öğretmenler ve veliler son günlerde internette bilgi sahibi olmak üzere aramalarda bulunuyor. Yine birçok ilde alınan tatil kararları nedeniyle gözler Samsun Valiliği'nin yapacağı duyuruya çevrildi. Peki, 23 Mart Çarşamba Samsun'da okullar yarın (bugün) tatil mi? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Samsun'da okullar tatil mi? sorusunun yanıtı günün en çok arananları arasında yer aldı. Karadeniz'in en önemli şehirlerinden biri olan Samsun'da okulların durumu merak ediliyor. Ülke genelinde etkisini gösteren kar nedeniyle öğrencilerin yanı sıra öğretmenler ve veliler son günlerde internette bilgi sahibi olmak üzere aramalarda bulunuyor. Yine birçok ilde alınan tatil kararları nedeniyle gözler Samsun Valiliği'nin yapacağı duyuruya çevrildi. Peki, 23 Mart Çarşamba Samsun'da okullar yarın (bugün) tatil mi? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Samsun'da okullar tatil mi? 23 Mart Çarşamba 

Samsun'un 7 ilçesindeki bazı okullarda kar yağışı ile buzlanma nedeniyle eğitime yarın ara verilecek. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kar yağışı ve buzlanmanın etkili olduğu Alaçam, Asarcık, Ayvacık, Ladik, Salıpazarı, Terme ve Yakakent'te 22 Mart Salı bazı okulların tatil edildiği belirtildi. Tatil edilen okullarda eğitimin uzaktan yapılacağı kaydedildi.


Samsun'da okullar tatil mi? 23 Mart Çarşamba 

23 Mart Çarşamba günü için henüz açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.