23 Nisan Cuma EBA TV tatil mi ders var mı? Yarın (bugün) EBA TV açık mı

23 Nisan Cuma EBA TV tatil mi ders var mı? Yarın (bugün) EBA TV açık mı
Koronavirüs sürecinde milyonlarca öğrencinin derslerinden geri kalmaması adına faaliyete geçirilen EBA TV ile ilgili bir soru gündeme oturdu. Yarın 23 Nisan olması sebebiyle öğrenciler de araştırmalarına başladı. 23 Nisan Cuma EBA TV tatil mi ders var mı? Yarın (bugün) EBA TV açık mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulduğu ve Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yarın kutlanacak. Hem Türkiye'deki milyonlar hem de yurt dışında yaşayan Türkler bu önemli tarihte bayram coşkusunu en içten şekilde yaşayacak. 23 Nisan hafta içi günlerinden birine denk gelince dersler konusunda da birçok sorgulama gerçekleştirilerek öğrenilmek isteniyor. 23 Nisan Cuma EBA TV tatil mi ders var mı? Yarın (bugün) EBA TV açık mı? Detaylar haberimizde yer alıyor. 


23 Nisan Cuma EBA TV'de ders var mı?

Milli Eğitim Bakanlığı ve TRT işbirliği ile gerçekleştirilen EBATV projesinde öğrenciler derslerini görmeye devam ediyor. Yarın ise bayram. Aynı zamanda resmi tatil. Bu sebeple ders yapılmayacak. İlk ve orta drecedeki okullarda öğrenim gören öğrenciler 3 gün tatile çıkıyor. 26 Nisan Pazartesi ders başı yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.