25 Mart Cuma Muş'ta okullar yarın (bugün) tatil mi? Muş Valiliği açıklaması

25 Mart Cuma Muş'ta okullar yarın (bugün) tatil mi? Muş Valiliği açıklaması
Kara kışın etkisini göstermeyi sürdürdüğü doğu illerinde arka arkaya okulların tatil edildiği duyuruluyor. O şehirlerden biri de Muş oldu. Dün yapılan son açıklamayla şehir genelinde eğitim öğretime ara verildiği bildirilmişti. Gözler yarına çevrildi. Öğrencilerin yanı sıra çocuklarını okula göndermek için hazırlayacak aileler ve öğretmenler son durumu öğrenmek adına internette araştırma yaparak bilgi sahibi olmak istiyor. 25 Mart Cuma Muş'ta okullar yarın (bugün) tatil mi? Muş Valiliği açıklaması haberimiz

Kara kışın etkisini göstermeyi sürdürdüğü doğu illerinde arka arkaya okulların tatil edildiği duyuruluyor. O şehirlerden biri de Muş oldu. Dün yapılan son açıklamayla şehir genelinde eğitim öğretime ara verildiği bildirilmişti. Gözler yarına çevrildi. Öğrencilerin yanı sıra çocuklarını okula göndermek için hazırlayacak aileler ve öğretmenler son durumu öğrenmek adına internette araştırma yaparak bilgi sahibi olmak istiyor. 25 Mart Cuma Muş'ta okullar yarın (bugün) tatil mi? Muş Valiliği açıklaması haberimizde.


Muş'ta okullar bugün tatil

Muş Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim öğretime yarın için ara verildiğini duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada, elverişsiz hava koşulları kapsamında 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince; 24 Mart 2022 Perşembe günü il genelinde eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verildiği belirtildi.

Açıklamanın devamında ise şu ifadelere yer verildi:
“Her ikisi de çalışan anne ve babalardan lise çağından küçük çocuğu olup bakacak kimsesi olmayanların istekleri halinde ebeveynlerinden biri, kurumlarınca idari izinli sayılacak, kurum amirlerince bu hususta gerekli tedbirler alınacaktır. Ayrıca, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin 24 Mart 2022 Perşembe günü idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür.”

Muş'ta okullar tatil mi? 24 mart perşembe


 

Muş'ta okullar tatil mi? 25 Mart Cuma

Mart ayının son haftasına girdiğimiz günlerde Türkiye'nin birçok şehrinde etkili olan kar nedeniyle okullar bir günlüğüne tatil ilan edildi. Yarın da aynı durumun geçerli olup olmayacağı merak konusu. Söz konusu durum hakkındaki en yetkili makam Muş Valiliği. Son gelişmeleri ve haberleri valiliğin web sitesinden takip edebilirsiniz. Şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.