29. Dönem POMEM sonuçları açıklandı! Sonuç sorgulama ekranı

29. Dönem POMEM sonuçları açıklandı! Sonuç sorgulama ekranı
Sınava giren öğrencilerin merakla beklediği POMEM sonuçları belli oldu. İşte 29. Dönem POMEM sonuç sorgulama ekranı...

Polis Akademisi Başkanlığı 29. dönem POMEM alımlarına ilişkin duyuru yaptı.  Lisans mezunu (8.160) erkek, (2.240) kadın, önlisans mezunu (800) erkek, (1.800) kadın olmak üzere toplam (13.000) öğrenci alımı için sözlü sınav süreci tamamlandı. Bununla birlikte sonuç ekranı sorgulamaları hız kazandı. İşte 29. Dönem POMEM sonuç sorgulama ekranı...

POMEM SONUÇLARI AÇIKLANDI! 

Polis Akademisi Başkanlığı sözlü sınav sonuçlarının açıklandığını şu ifadelerle duyurdu:

Sözlü sınav sonuçları açıklandı. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ''29. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak olup; yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.Tüm adaylara ilanen duyurulur.''

POMEM SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

Adaylar sınav sonuçlarını  Polis Akademisi Başkanlığının "www.pa.edu.tr" adresinden sorgulayacak. Ayrıca sonuçlar e-Devlet'in, 'https://www.turkiye.gov.tr/polis-akademisi-polis-akademisi-sinav-sonucu-sorgulama' adresinden de sorgulanabilir. Sınav sonuçlarına ilişkin adaylara ayrıca yazılı tebligatın yapılmacağı duyuruldu.

30. DÖNEM POMEM ALIMLARI NE ZAMAN?

29. dönem POMEM sonuçlarının ardından gözler 30. dönem POMEM sonuçlarına çevrildi. POMEM polis alımına ilişkin detaylar henüz belli olmadı. 28. dönem POMEM başvuruları 27 Aralık 20221, 29. dönem POMEM ön başvuruları ise 14 Kasım 2022'de başlamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.