30 Mart Çarşamba Ardahan'da okullar yarın (bugün) tatil mi? Ardahan Valiliği açıklaması

30 Mart Çarşamba Ardahan'da okullar yarın (bugün) tatil mi? Ardahan Valiliği açıklaması
Bu sene Türkiye'de normalin üzerinde bir sürede etkisini gösteren kar bazı illerde devam ediyor. O şehirlerden biri de Ardahan oldu. Doğu Anadolu'nun kuzeyinde bulunan ilde yağış nedeniyle okullardaki eğitime de ara verildi ve pazartesi tatil olduğu açıklandı. Bugünden sonra gözler yarına çevrildi. Öğrenciler kadar veliler ve öğretmenler de araştırmalarda bulunarak son durumu öğrenmek istiyor. 30 Mart Çarşamba Ardahan'da okullar yarın (bugün) tatil mi? Ardahan Valiliği açıklaması haberimizde bulunuyor.

Bu sene Türkiye'de normalin üzerinde bir sürede etkisini gösteren kar bazı illerde devam ediyor. O şehirlerden biri de Ardahan oldu. Doğu Anadolu'nun kuzeyinde bulunan ilde yağış nedeniyle okullardaki eğitime de ara verildi ve pazartesi tatil olduğu açıklandı. Bugünden sonra gözler yarına çevrildi. Öğrenciler kadar veliler ve öğretmenler de araştırmalarda bulunarak son durumu öğrenmek istiyor. 30 Mart Çarşamba Ardahan'da okullar yarın (bugün) tatil mi? Ardahan Valiliği açıklaması haberimizde bulunuyor.


 

Ardahan yarın okullar tatil mi? 30 Mart Çarşamba Ardahan valilik açıklaması

Ardahan’ın bazı ilçelerinde 28 Mart Pazartesi günü okullar tatil edildi. Ardahan Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Olumsuz hava koşulları nedeniyle ilimiz merkez, Çıldır, Hanak, Damal ve Posof ilçelerinde eğitim-öğretime 28.03.2022 Pazartesi günü (1) gün süreyle ara verilmiştir, ayrıca, hamile ve engelli kamu personeli de idari izinli sayılacaktır" denildi. 29 Mart Salı gününe ilişkin ise henüz bir açıklama yapılmadı. Konu hakkında bir açıklama yapıldığında haberlerimizde yer vereceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.