45 bin yeni öğretmen ataması yapılacak

45 bin yeni öğretmen ataması yapılacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 45 bin yeni öğretmen atamasının gerçekleşeceğini duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ise "Atama takvimi ve branş dağılımını en kısa sürede açıklayacağız" ifadelerine yer verdi.

45 bin yeni öğretmen ataması gerçekleşecek.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 45 bin yeni öğretmen ataması yapılacağını belirterek, "Atanacak öğretmenlerimizi öncelikli olarak depremin yaralarını sarmak için afet bölgelerinde görevlendireceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgili vatandaşlarım, eğitim camiamızın değerli üyeleri, buradan sizlerle bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Eğitim sistemimizin kalitesini artırmak, eğitim kadromuzu daha da güçlendirmek için 45 bin yeni öğretmen ataması yapacağız. Atanacak öğretmenlerimizi öncelikli olarak depremin yaralarını sarmak için afet bölgelerinde görevlendireceğiz. Tüm öğretmenlerimize, ailelerine, öğrencilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Branş dağılımı en kısa sürede açıklanacak

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, eğitim sisteminin kalitesini artırmak, eğitim kadrosunu daha da güçlendirmek için 45 bin yeni öğretmen atamasının yapılacağını açıklamasının ardından Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak atama takviminin ve branş dağılımının en kısa sürede duyurulacağını belirtti. 

Özer, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"45 bin yeni öğretmen atama kararı ülkemize, milletimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun. Atama takvimi ve branş dağılımını en kısa sürede açıklayacağız. Eğitim ailemizin her zaman yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum" 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.