6 Ocak 2020 Pazartesi okullar tatil mi? Eskişehir, Bilecik, Konya'da son durum

6 Ocak 2020 Pazartesi okullar tatil mi? Eskişehir, Bilecik, Konya'da son durum
Etkisini göstermeye devam eden kar birçok ilde görülüyor. Beyaz örtünün kapladığı şehirlerde ve kar yağması muhtemel illerde okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. 6 Ocak 2020 Pazartesi okullar tatil mi? Eskişehir, Bilecik, Konya, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da okullar tatil mi? İşte detaylar...

Ocak ayı itibarıyla günden güne etkisini göstermeye devam eden kar yağışı sebebiyle okullar tatil olabiliyor. Ayrıca öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin mağdur olmaması için kar yağacağı yönünde bir bilgi paylaşılırsa yine okullar tatil edilebiliyor. Bu sebeple pek çok ilde tatil soruları yönetilmeye başlandı. Özelllikle Eskişehir, Bilecik, Konya, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da milyonlarca kişi okullarının durumunu merak ederek araştırıyor. 6 Ocak Pazartesi okullar tatil mi? İşte detaylar...
 


6OCAK 2020 PAZARTESİ ESKİŞEHİR’DE OKULLAR TATİL Mİ?

Eskişehir, bu sabah başlayan kar yağışıyla kısa sürede beyaz örtüyle kaplandı. Bazı sürücüler, araçlarıyla yollarda kalırken, belediye ve Karayolları ekipleri, kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı. Eskişehir Valiliği'nce yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiği belirtilerek, "Bölgemizde görülen yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle, 06 Ocak 2020 Pazartesi günü, ilimiz genelindeki resmi ve özel tüm okul ve kurumlarımızda (okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise ve yaygın eğitim kurumları) eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir. Bu kapsamda, engelli ve hamile kamu personeli de bir gün süre ile idari izinli sayılacaktır" denildi.

6OCAK 2020 PAZARTESİ KONYA’DA OKULLAR TATİL Mİ?

Kar yağışı ve soğuk havanın etkili olduğu iller arasında Konya’da yer alıyor. Ancak hemen belirtelim ki Konya’da da okulların tatil edilmesiyle ilgili herhangi bir bilgi paylaşımı resmi kurumlarca yapılmadı. Okulların tatil olması halinde detayları sizlerle paylaşacağız.

6OCAK 2020 PAZARTESİ BİLECİK’TE OKULLAR TATİL Mİ?

Bilecik’te okullar tatil mi? Kar yağışının etkili olduğu iller arasında yer alan Bilecik’te öğrenci ve velilerin gözü kar tatili haberinde… Özellikle yağışın oldukça etkili olduğu Bozüyük’te okullar tatil mi sorusunun cevabı merakla araştırılıyor. Ancak hemen belirtelim ki Bilecik’te okullar bugün tatil değil. Olası bir tatil durumunu sizlerle paylaşacağız.

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da da henüz okulların tatil olmasıyla ilgili herhangi bir karar alınmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.