74. Özel Güvenlik Görevlisi Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak neden açıklanmadı

74. Özel Güvenlik Görevlisi Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak neden açıklanmadı
Kariyerlerini özel güvenlik görevlisi olarak sürdürmen isteyen binlerce aday 4 Şubat Pazar günü girdikleri sınavın ardından sonuçları merak etmeye başlamıştı. Soru ve cevapları açıklanan sınav hakkında henüz net tarih vermilmiyor. Peki 74. Özel Güvenlik Görevlisi Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak ve bu zamana kadar neden açıklanmadı? İşte detaylar...

Özel Güvenlik Görevlisi sınavları her dönem büyük bir ilgi görüyor ve sınavlarına binlerce aday katılım sağlıyor. Son olarak 74.'sü düzenlenen Özel Güvenlik Görevlisi sınavı için soru ve cevap süreci bitti artık sonuçlar için bekleme başladı. Peki merakla beklenen sınav sonuçları açıklandı mı veya Milli Eğitim Bakanlığı herhangi bir duyuruda bulundu mu? Sınav sonuçları ne zaman açıklanır... İşte detaylar...

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN? (74. ÖGG)
Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından 04 Şubat Pazar günü 10.00’da gerçekleşen 74. Özel Güvenlik temel eğitimi sınav sonuçlarının, başkanlık tarafından belirlenen 16 Şubat tarihinde açıklanması bekleniyor. 74. ÖGG sınav sonuçlarının açıklanacağı saat hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI NEREDEN KONTROL EDİLECEK?
Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Dairesi Başkanlığı sitesinden temel eğitim sınav sonuç ekranından sınav sonuçları kontrol edilebilecek. İlgili ekrana aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

özel güvenlik

74’ÜNCÜ DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAVI DETAYLARI
Merkezi Sınav Komisyonun 08/12/2017 tarih ve 2017/8 sayılı kararı ile Milli Eğitim Bakanlığının sınav takviminin belli olmaması ve özel güvenlik sınavına girecek olan adayların mağdur edilmemesi amacıyla 2018 yılında yapılacak olan 74’üncü Temel Eğitim ile 50’nci Yenileme Eğitimi Sınavının 4 Şubat 2018 tarihinde yapılmasına ve bu sınava 31 Aralık 2017 tarihinde eğitimi bitenlerin alınmasına ayrıca 2018 yılında yapılması planlanan diğer sınavların tarihleri için Milli Eğitim Bakanlığının sınav takviminin açıklanmasından sonra 2018 yılı sınav takvimi Daire Başkanlığımızın web sitesinden ilan edilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.