Açık Öğretim Fakültesi Bahar Dönemi 14-15 Nisan Vize Sınavı nasıldı! Zor muydu kolay mıydı

Açık Öğretim Fakültesi Bahar Dönemi 14-15 Nisan Vize Sınavı nasıldı! Zor muydu kolay mıydı
Bugün birbirinden zorlu sorular karşısında başarılı olmak isteyen öğrenciler Açık Öğretim Fakültesi sınavında ter döküyor. Öğle oturumu ve yarın gerçekleşecek olan tüm gün sınavlarıyla bahar dönemi vize sınavları tamamlanacak. Peki sorular zor muydu kolaymıydı? Sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte detyalar...

Açık Öğretim Bahar Dönemi Vize Sınavı heyecanı bu sabah başladı. Toplamda 4 oturumda gerçekleşecek olan sınavlarda öğrenciler sabah ve öğle belirlenen saatlerde soruları cevaplayacak. Sınavın zorluk derecesi bu dönemde de en çök konuşulan konuların başında geliyor. Peki sizce sınav zor muydu kolay mıydı? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Sorular ve cevap anahtarları ne zaman yayınlanacak?


Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültesi öğrencilerinin sınav soruları ve cevap anahtarları sınavın yapıldığı günü takip eden üç iş günü içerisinde Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sisteminden yayınlanmaktadır. http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr adresinden Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sistemine erişebilirsiniz.

aöf sınav

Ara sınav notunun başarı notuna etkisi ne kadar?

Açıköğretim sistemine göre öğretim yapılan programlarda (İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında İngilizce okutulan dersler ve ödevi olan dersler hariç) yapılan sınavlar sonucunda alınan notların, başarı notuna katkı oranları; ara sınav notunun % 30’u, dönem sonu sınav notunun %70’tir. Bir Dersin Başarı Notu = (Ara Sınav Notu X %30) + (Dönem Sonu Sınav Notu X %70) değerlerinin toplamı ile hesaplanır.

Örneğin; “Çağdaş Felsefe” dersinin ara sınavında 60, dönem sonu sınavında 80 alan bir öğrencinin başarı notu şu şekilde hesaplanmaktadır.
Başarı Notu = (60 X %30) + (80 X %70) => Başarı Notu = 18 + 56 => Başarı Notu = 74

adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak çıkmış sınav sorularına bakabilir ve cevap anahtarı kısmından soruların doğru cevaplarını görebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.