Açıköğretim Lisesi Sınav Giriş Yerleri açıklandı mı - Sınav giriş belgesi nasıl alınır

Açıköğretim Lisesi Sınav Giriş Yerleri açıklandı mı - Sınav giriş belgesi nasıl alınır
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dışarıdan okumak isteyen öğrenciler için hizmet veren Açıköğretim Ortaokulu ve Açıköğretim Lisesi'nde sınav dönemine girildi. Öğrenciler sınava günler kala giriş yerlerini merak ediyor ve sürekli araştırıyor. MEB tarafından açıklanması beklenen bilgiler için heyecan dorukta. Peki AÖL sınav giriş yerleri açıklandı mı? AÖL sınav giriş belgesi nasıl alınır. İşte detaylar...

Barındırdığı binlerce öğrenci ile Türkiye'nin en büyük nüfuslu eğitim kurumlarından olan Açıköğretim Lisesi'nde öğrenciler sınav günü yaklaştıkça hem heyecanlanıyorlar hem de çalışmalarının karşılığını alabilmek adına işi daha sıkı tutuyorlar. AÖL sınavı ne zaman? sorusunun sürekli araştırıldığı şu günlerde öğrencilere rehbet olabilecek tüm soruları yanıtladık. İşte detaylar...

AÖL SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?
AÖL sınav giriş belgesi, Açıköğretim Lisesi internet sitesi üzerinden erişime açılmaktadır. Bu belgelerin erişime açılması, sınavdan kısa bir süre önce gerçekleşmektedir. 9-10 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan sınav giriş belgelerinin erişime açılması halinde sayfamızdan görüntüleyebilirsiniz.

AÖO SINAV YERLERİ DUYURULDU MU?
Sınavlar 2 oturum şeklinde aşağıda belirtilen gün ve saatlerde yapılacak.
I. Oturum 9 Aralık 2017 Cumartesi 09.30
II. Oturum 9 Aralık 2017 Cumartesi 14.00
Sınava gireceğiniz her dersten 20’şer soru sorulacaktır. Her bir sorunun değeri 5 puandır. Bir dersten başarılı olabilmeniz için en az 45 puan almanız gerekmektedir. Yanlış cevaplarınız değerlendirmede dikkate alınmayacaktır. Diğer bir ifade ile yanlışların doğruları götürmesi diye bir uygulama yoktur.

açıköğretim lisesi

SINAVA GİRMEDEN ÖNCE ÇIKMIŞ SORULARLA KENDİNİZİ SINAYIN
Sınava girecek olan öğrenciler için çevrimiçi test imkanı sunan Milli Eğitim Bakanlığı, sınav öncesinde öğrencilerin kendisini sınamalarına imkan tanıyacak. Daha önceki Açık Öğretim Okulları sınavlarında çıkmış sorulardan oluşan testler, çevrimiçi testler bünyesindeki derslerin listesi "DERS SEÇ" bölümünde listelenmektedir.

Öncelikle hangi dersten test çözmek istiyorsanız o dersi seçip "DEVAM" butonuna tıklayınız. Seçilen dersin bünyesinde, kaç tane test varsa "TEST SEÇ" bülümünde listelenecektir. "TEST SEÇ" bölümündeki testlerden bir tanesini seçip "DEVAM" butonuna tıklayınız. Daha sonra oluşan butona tıkayıp testi başlatabilirsiniz. Testi bitirmek için sayfanın sonundaki "TESTİ BİTİR" butonuna tıklayıp, testin değerlendirmesini gelen sayfanın altında görebilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.