Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı | Başvuru şartları neler

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı | Başvuru şartları neler
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kadrosunu güçlendirmek adına 4321 personel alımı yapacağını duyurdu. Bu gelişmenin ardından vatandaşlar da ilanlarla ilgili detayları, branş dağılımları ve kontejanları araştırmaya başladı. Peki Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler? İşte detaylar...

İşsizliği önleme ve kurumların kadrolarını güçlendirme konusunda çalışan hükümet personel alımlarına devam ediyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk Twitter hesabından yaptığo açıklama ile 1000'i ASDEP kapsamında olmak üzere 4 bin 321 personel alımı gerçekleştirceklerini bildirdi.

Selçuk şunları söyledi;
"Bu yıl içerisinde alım ilanına çıkarak 1000'i Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP), 1000'i işçi, 2 bin 321'i sözleşmeli personel olmak üzere toplam 4 bin 321 personel istihdamı gerçekleştireceğiz." ifadesini kullanan Selçuk, "Sosyal hizmetlerimizi daha etkin sunabilmek için çalışan ailemiz büyüyor..." paylaşımında bulundu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?
Söz konusu ilanın başvuru şartları ve tarihi henüz net değil. Konuya ilişkin detaylar belli oldukça haberimizde yer vereceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.