Ankara için kar uyarısı! Okullar yarın tatil mi? Kar kaçta yağacak

Ankara için kar uyarısı! Okullar yarın tatil mi? Kar kaçta yağacak
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Ankara'da kar beklendiği duyuruldu. Peki yarın (cuma) Ankara'da okullar tatil mi? İşte detaylar...

Kışın etkisini giderek göstermeye devam ettiği ülkemizde başkent Ankara yarın karlı bir gün geçirebilir. Meteoroloji yaptığı uyarıda öğle saatlerine kadar kar yağabileceğini dile getirdii.

Bu gece yarısı itibariyle başlayacak olan yağış 10 santimetre kalınlığa ulaşacak.

Buzlanma, don, görüş mesafesinde azalma gibi nedenlerle ulaşımda meydana gelebilecek aksamalara, olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

ankara kar okullar tatil mi

Ankara'da yarın (cuma) okullar tatil mi?
Kar uyarısı öğrencileri ve velileri harekete geçirdi. Milyonlarca kişinin yaşadığı başkentte vatandaşlar 'Ankara'da yarın okullar tatil mi?' diye araştırma yapıyor.

Ankara Valiliği'nden henüz bu konuda bir açıklama gelmezken Vali Vasip Şahin daha önce istanbul'da 'tatil babası' olarak adlandırılıyordu. Şahin birçok tatil haberini Twitter'dan duyurarak öğrencileri mutlu etmişti.

ANKARA'DA YARIN OKULLAR TATİL!

Ankara'da kar yağışı nedeniyle yarın okullar tatil edildi.

Ankara Valisi Vasip Şahin, kuvvetli kar yağışı ve buzlanma beklentisi nedeniyle kentte yarın eğitime ara verildiğini bildirdi.

Vali Şahin, Twitter'dan yaptığı açıklamada, meteorolojik tahminlere göre kentte gece başlayıp yarın öğlene kadar sürecek kar yağışı ve buzlanma beklendiğini belirtti.

Şahin, öğrenci ve vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için yarın il genelinde eğitime 1 gün ara verildiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum