AÖF 24-25 Kasım Sınav Giriş Belgesi nasıl alınır? AÖF Resmi Sitesi

AÖF 24-25 Kasım Sınav Giriş Belgesi nasıl alınır? AÖF Resmi Sitesi
Anadolu Üniversitesi bünyesinde bulunan Açıköğretim Fakültesi'nde okuyan öğrenciler sınavlara kısa bir süre kala merak ettikleri soruların cevaplarını araştırıyor. Bunlardan biri de sınav giriş belgesi. Peki AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? Detatylar bu haberde...

Açıköğretim Fakültesi güz dönemi vize sınavları bu ay içerisinde yapılacak. Binlerce öğrencisi bulunan fakültenin sınavlarına katılabilmek için belge ile gidilmek zorunda. Bunun için de bazı detaylara dikkat edilmesi gerekiyor. 24-25 Kasım AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Türkiye'deki üniversiteler baz alındığında en kalabalık fakültelerin ilk sıralarında bulunan Açıköğretim Fakültesi'nde akademik yılın llk sınavı gerçekleştirilecek. Öğrenciler hazırlıklarını tamamlamaya çalışırken diğer bir yandan da sınava girebilmek için gerekli olan giriş belgesini temin edebilmek için araştırmalar yapıyor.

2018-2019 takviminde yer alan tarihlere göre 24 ve 25 Kasım'da düzenlenecek olan güz dönemi ara sınavı için artık 15 gün kaldı. Binlerce öğrencinin kayıt yaptırdığı fakültede sınava giriş yerleri bir hafta önceden belirleniyor ve alınan çıktı ile sınava gidiliyor.

aöf sınav

Sınava giriş belgesi nasıl alınır?
AÖF sınav giriş belgesi anadolu.edu.tr üzerinden alınmaktadır. Öğrenci İşleri Ekranı'na tıklayarak 'İşlemler' ve sonraısnda sınav giriş belgesi al butonuna basarak çıktınızı alabilirsiniz. Sınava giriş belgesinin renkli veya siyah beyaz olmasında herhangi bir problem bulunmamaktadır. Bununla birlikte sadece kalem ve silgi götürmeniz önermektedir. Diğer tüm araçların girişi yasaktır.

Sınava Girmek İçin Gerekli Belgeler

- Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

- Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

- Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı

- Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir. Bunların dışındaki belgeler (sürücü belgesi, mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.

AÖF Final sınavları ne zaman?
AÖF Güz Dönemi final sınavları12 - 13 Ocak 2019'da gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.