AÖF Bahar Dönemi Kayıt Yenileme ne zaman başlayacak ve bitecek

AÖF Bahar Dönemi Kayıt Yenileme ne zaman başlayacak ve bitecek
İlk dönemin geride kaldığı AÖF kayıt yenileme ile ilgili olarak öğrencilerin gözü Anadolu Üniversitesi'nde. AÖF Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemi ne zaman başlayacak ve bitecek? İşte detaylar...

Binlerce öğrencinin öğrenim gördüğü AÖF'te kayıt yenileme için kısa bir süre kaldı. Öğrenciler sürekli olarak internette kayıt yenileme tarihlerini sorgulayarak yanıt bulmaya çalışıyor. Sınavlara girmenin en önemli koşullarından biri olan kayıt yenileme işlemlerinin yapılması için gereken gün aralıkları açıklandı.

AÖF Bahar Dönemi kayıt yenileme ne zaman?
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemleri 11 Şubat'ta başlayacak ve 22 Şubat'ta sona erecek.

AÖF kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılır?
Öğrenciler kayıt yenilemelerini iki yolla gerçekleştirebilmektedir. İlk yöntem AÖF bürolarıdır. Hemen hemen her ilçede bulunan AÖF bürolarında kimliğinizle kaydınıız yaptırabilirsiniz. İkinci seçenek ise internettir. Anadolu Üniversitesi internet sitesinde yer alan Açıköğretim Fakültesi sekmesinden tarafınıza tahsis edilen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaparak derslerenizi seçip kaydınızı tamamlayabilirsiniz.



AÖF Bahar Dönemi sınav tarhleri
Binlerce öğrencinin zor sorular karşısında ter dökeceği bahar dönemi sınavlarının tarihleri de açıklandı. Buna göre AÖF ara sınav 13-14 Nisan 2019, dönem sonu sınavları ise 25-26 Mayıs 2019'da yapılacak. Üç Ders Sınavı da 20 Temmuz'da.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.