AÖF sınav giriş yerleri açıklandı! Sınav giriş belgesi sorgulama

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı! Sınav giriş belgesi sorgulama
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi ara sınav giriş yerleri açıklandı. Öğrenciler bilgisayar ve mobil cihazlardan sınav merkezlerini öğrenebilecek.

Binlerce öğrencinin öğrenim gördüğü Açıköğretim Fakültesi'nde Sınav yerleri ve giriş belgesi için beklenen açıklama Anadolu Üniversitesi'den geldi. Buna göre öğrenciler önce mobil uygulama üzerinden şu andan itibaren, daha sonra ise internet aracılığıyla akşamdan itibaren herkese açıklacağını duyurdu.
 


AÖF bahar dönemi ara sınav giriş belgesi ve giriş yeri sorgulama


Anadolu Üniversitesi sınav giriş belgeleri duyurusunu şu ifadelerle gerçekleştirdi;
"Sinav giris bilginize hemen Anadolu mobil güncel versiyonundan erisebilirsin mobil.anadolu.edu.tr Sinav giris belgenize aksam http://ana.do/1Ke erisebilirsiniz." 

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÜ AÖF 2018 – 2019 Akademik Takvimi yayınlandı. Yayınlanan takvime göre Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi vizeleri 13 – 14 Nisan tarihlerinde yapılacak. Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika sınav süresi verilecektir. Sınavlar Cumartesi-Pazar günleri dört oturum halinde yapılmaktadır.
 


AÖF sınava girerken gerekli belgeler


* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.