AÖL 3. dönem sınavı ne zaman? Giriş belgesi nasıl alınır

AÖL 3. dönem sınavı ne zaman? Giriş belgesi nasıl alınır
2018-2019 eğitim-öğretim yılının kader belirleyicisi olarak bilinen Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 3. dönem kayıt yenileme ve ilk kayıt işlemleri dün tamamlanmıştı. Öğrenciler şimdi ise sınavların tarihini merak ediyor. Peki AÖL 3. dönem sınavları ne zaman? İşte detaylar...

Açık Öğretim Lisesi'nin resmi internet sitesinde yayınlanan bilgilere göre; AÖL 3. dönem sınavları 6-7 Temmuz 2019 tarihlerinde yapılacak. 3. dönem sınav giriş yerleri ise 3 Temmuz tarihinden itibaren açık lise öğrencilerinin erişimine açılacak.

SINAVA GİRİŞTE GEREKLİ BELGELER
Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı, Açık Öğretim Lisesi Sınava Giriş Belgesi, Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı (ya da eşdeğer bir kimlik kartı) sınava giren öğrencilerin yanında olmalıdır. Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı ve Sınava Giriş Belgesi yanında bulunmayan öğrencilerin geçerli bir kimlik kartıyla (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport) salon yoklama listelerinde isimleri olmaları halinde sınava alınacaklardır. Öte yandan, sınav günü yanınızda kurşun kalem ve silgi bulundurmayı unutmayınız.

SINAVA GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?
Açık Öğretim Lisesi sınavlarına katılmak isteyen öğrencilerin MEB sitesinden sınava giriş belgelerini almaları gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.