AÖL sınav giriş belgesi nasıl alınır? MEB giriş sayfası

AÖL sınav giriş belgesi nasıl alınır? MEB giriş sayfası
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen AÖL sınav giriş belgesi yayınlandı mı? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Yüzbinlerce öğrencinin ulaşmak istediği belge nasıl alınır? İşte detaylar...

Yeni yılın ilk AÖL sınavı için hazırlıklar devam ediyor. Ayrıca sınava girebilmek adına en önemli belge olan belge için de araştırmalar başladı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınlamadığı belgeler için öğrenciler sürekli olarak internette "AÖL sınav giriş belgeleri ne zaman açıklanacak?" sorusunu soruyor.

Lise öğrenimini dışardan tamamlamak isteyen öğrenciler için kritik haftaya girildi. Açıköğretim öğrencilerinin öğrenmek istediği en önemli soru da sınav giriş belgesi. Katılım hakkı olarak getirilmek zorunda olunan sınava giriş belgesi Milli Eğitim Bakanlığı internet sitesi mebg.gov.tr üzerinden alınıyor.

AÖL SINAVI NE ZAMAN?

Açıköğretim Lisesi'nin ilk dönem ilk sınavı 8-9 Aralık tarihinde gerçekleşecek.

AÖL SINAV GİRİŞ BELGESİ AÇIKLANDI MI?

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan sınav giriş belgesine dair bir duyuru yok. MEB'in sınav giriş yerlerini bugün veya yarın açıklaması bekleniyor. 

ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Açık Öğretim Lisesi ilk kayıt ve kayıt yenileme iş ve işlemleri tamamlanmıştır. Ancak öğrencileriN 8-9 Aralık 2018 tarihinde yapılacak olan sınava sorunsuz bir şekilde girebilmeleri için Açık Öğretim Lisesi Sistemine aktarılan dersleri ve bu derslere ait notların kontrolleri devam etmektedir.

Yukarıda belirtilen nedenle öğrencilerin 05.11.2018 tarihinden sonra, 8-9 Aralık 2018 tarihinde yapılacak olan sınav için seçtiği dersleri kontrol etmeleri gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.